Faydee Dance FM'de!

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocuğu çok fena ''Bu da neüy!?!?'' a sokmuştum :( ama ciddiyim Gürkanın bir yerleri sızladı ve çatırtı sesleri falan çıkardı :(

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Aslında ayarlamadım öğeyi değiştirle aşık oldum falan yazdım gönderdim kıza skypesini falan ver dedi ._. Bestia Skype'ni veriyorum kıza hadi benim için aşık rolü yap :D

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında ayarlamadım öğeyi değiştirle aşık oldum falan yazdım gönderdim kıza skypesini falan ver dedi ._.
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/kanye-Bu da neüy!?.gif

not = da**ak geçtiğinin farkındayım.[DOUBLEPOST=1406302267,1406302189][/DOUBLEPOST]
Skype'ni veriyom kıza hadi benim için aşık rolü yap :D
Benimle ciddi ciddi burada da**ak geçiyro çünkü onunla ilk geçtiğim da**ak'ı hatırladı ve yine bir tarafalrı sızladı :lol: hadi ver lan kız çıkmazsa adam değilsin :D

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet beyler Gürkan gibi bir kekonun bir kezbanla benlen da**ak geçemesi çok normaldir ve asla benim gibi daşak geçemezler kendilerini kandırıyor bu abiler anca ağızları küfüre çalışıyor ve o kezban da gayet berbat da**ak geçiyor gitsin bir fırın ekmek yesin öyle gelsin. B)[DOUBLEPOST=1406303464,1406303248][/DOUBLEPOST]
Aramızdaki diyaloglarımız ._.

[DOUBLEPOST=1406302682,1406302598][/DOUBLEPOST]Verim mi Skype'sini ._.
Sana o kezbanla iyi ilişkiler tam sana göre ha ikiniz de aynı kafadasınız belki ileride evlenirsiniz.[DOUBLEPOST=1406303512][/DOUBLEPOST]Ve bir hatırlatma lütfen bir daha beni bu tür kara cahil abilerle bir ortam da tutma.Çünkü kendilerini küfür ile adam sanıyorlar oysaki bu tavırlarıyla geri dönüşüme atılan bir çöp kadar bile değerleri olmuyor.