BlackiePie
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Shut up woman'S get on my horse !
Son düzenleme:
Ronin türkiye dışına çıkıyor. Fakat Build anlamında. Builder anlamında değil. Bu onları geri atıyor biraz. Çünkü sadece minecraftın kıt olduğu bir yerden builderleri var. Builderler iyi olsada sayıları tam olarak yeterli olmuyor.Kusura bakmayın ama Global bir forumda 3 gün 1. Sırada duran Alamut'un builderlerine laf ediyorsunuz yabancı forumları okuyun adamlar Türkleri övüyor bu yapı güzel tamam fakat PMCye koyun bakalım ne oluyor. Burada Türkiye'yi Dünyada temsil eden bir grup var(Ronin Türkiye dısına çıkamıyor diyen arkadasa selamlar) gururunuz okşanmıyor mu? Bu bir oyun da olsa oyun mantığında çıkıp yapılar yapan bir grup bu en basit yapıları bile hayran bırakıcı. O bundan kötü olduğunu söylediğiniz Alamut'un yapımında geçen emek bile bu yapıdan daha değerli. Telefondan yazdım yazın yanlışı olursa dikkate almayın lütfen.
Hort vol. 31Sincap.
Okumadım fakat kız olduğun için yorumunu beğeneceğim.Bence bu forumda artık herkes kendine gelmeli kim ne yaparsa yapsın kim ne derse desin sonuçta ortaya çıkan yapılarda güzel işler var ama kimsede şunu unutmasın ( ben hepsini tebrik ederim güzel yapıları için:RBT ) bu ülkede böyle kavgalar böyle moral bozucu şeyler oldukça Türkiye 3 gün 1.de olsa 2 yıl 1.de olsa bir şey değişmez. Burda gelip yarıştığımız '' özellikle yarıştığımız diyorum ki her takım birbirinden iyi yapılar yapıyor o nedenle yarıştayız bir nebze '' her insan güzelse güzel diyor gerçekten eleştirmek istediğimiz bir şey varsa lütfen düzgün bir dille ve güzelim konuları mahvetmeden bunu yapalım. Buraya konulan her yapıt ayrı ayrı mimarların emekleriyle yapılıyor. Birbirimizi üzmenin kırmanın bir mantığı yok. Herkes ayrı ayrı güzel şeyler yapsın bizde tebrik edelim. Bu olayın bu kadar uzaması olabilidiğince saçma ve gereksiz. Biz burdaki her build takımıyla ''sadece RBT değil'' ve onlarda bizle yarış halinle lütfen şu kıskançlık hallerini bırakalım ki bunu kendi arkadaşlarımıda söylüyorum belki tenezzül edip okumazsınız ama lütfen öncelikle kişiliklerimizi düzeltelim. Unutmayın burda herkes TÜRKİYE yi bir amaç uğruna temsil ediyor yarın o ayrılır bize gelir biz ayrılırız oraya gideriz böyle kavgalar tartışmalar bu durum için hiç iyi olmaz. herkes yaşının olgunluğunu göstermeyi bilmeli.Buna en küçüğünden en büyüğüne kadar herkes dahil. İyi veya Kötü eleştiriler her zaman herkes için iyi şeylerdir. Daha uzatmıcam. Herkese iyi forumlar. İyi oyunlar .........
Gozdecik .
İnşallah canım.Gayet başarılı , yeni çalışmalarınızı görmek isterim![]()
Konu hala açık .-.Biji biji PMC diyorum, ve konuyu kapatıyorum. Sevgiler saygılar..
Not: Droshe takımda değilFırat koy demiştim koymam demiştin noldu
bir şey diycem konudaki mesajları okudumda niye herkes muhteşem ben gibi olamıyor yok roninin şuyu kötü yok bunun suyu kötü yok ben on yüzbin tane blok koyulmamış yok world edit kullanılmamış.Yok arboris öyle yok şu takım şöyle.Benim gibi olsanız bakın 2 siylede dostça geçiniyorum (droshe hariç pek sevmiyorum onu).Her konuda illa kusur bulmak için didiklenmeyin.Ayrıca Arboris bizlede çalışıyor.(Sonoyuncu).Sanki siz mimarlık olunca sokakta kafanızın üstünde Mimar yazıyor millet size bakınca vaaaaay adam mimar beyler diyor.Tonla para kazanıyorsunuz sanki bu işten sizi cahiller oyun bu boş zaman öldürmekten başka hiçbir şey yaptığınız yok.Ölünce 8 milyar arasından unutulup gitceniz kimse sizi hatırlamıycak.Vay bu mimarmış diye ahirette bedava sırat köprüsü bileti vermiyorlar.
Ufak edit: Minnakk diye birimi vardı takımda? Hiç birşeyden haberim yok atmin op verin artık.
Droshe roninden ayrıldı(atıldı).Fırat koy demiştim koymam demiştin noldu
bir şey diycem konudaki mesajları okudumda niye herkes muhteşem ben gibi olamıyor yok roninin şuyu kötü yok bunun suyu kötü yok ben on yüzbin tane blok koyulmamış yok world edit kullanılmamış.Yok arboris öyle yok şu takım şöyle.Benim gibi olsanız bakın 2 siylede dostça geçiniyorum (droshe hariç pek sevmiyorum onu).Her konuda illa kusur bulmak için didiklenmeyin.Ayrıca Arboris bizlede çalışıyor.(Sonoyuncu).Sanki siz mimarlık olunca sokakta kafanızın üstünde Mimar yazıyor millet size bakınca vaaaaay adam mimar beyler diyor.Tonla para kazanıyorsunuz sanki bu işten sizi cahiller oyun bu boş zaman öldürmekten başka hiçbir şey yaptığınız yok.Ölünce 8 milyar arasından unutulup gitceniz kimse sizi hatırlamıycak.Vay bu mimarmış diye ahirette bedava sırat köprüsü bileti vermiyorlar.Uyduruk bir oyundaki 2-3 blok koymalarınız dünya tarihini değiştirmiyor.
Ufak edit: Minnakk diye birimi vardı takımda? Hiç birşeyden haberim yok atmin op verin artık.