Medieval House (- Agane)

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Not

Arkadaslar iyi veya kotu yorumlarınızı bekliyorum, Yorum yazmayi unutmayın...

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine Hataların var

1- Yapıya aşırı fazla ve saçma detaylar eklenmiş (bkz. Yosunlu taş , tuzak kapısı)
2- Çatıda Kubbe Şeklinde Bir Kısım Var Tepeye Doğru Uzuyor o şey Medievala Aykırı
3- Resimler Kötü Çekilmiş Ve Shadersiz tam olmamış
4- hep odun falan yaparken bir anda Beyaz Yün Kullanmışsın Aşırı Kötü olmuş :D
Son Olarak 10 Üzerinden 6 Veririm :)
6/10

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine Hataların var

1- Yapıya aşırı fazla ve saçma detaylar eklenmiş (bkz. Yosunlu taş , tuzak kapısı)
2- Çatıda Kubbe Şeklinde Bir Kısım Var Tepeye Doğru Uzuyor o şey Medievala Aykırı
3- Resimler Kötü Çekilmiş Ve Shadersiz tam olmamış
4- hep odun falan yaparken bir anda Beyaz Yün Kullanmışsın Aşırı Kötü olmuş :D
Son Olarak 10 Üzerinden 6 Veririm :)
6/10
Medievalden anlamıyorsun bari eleştirme yahu :)

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Normalde Medieval Boyle Oluyor Ayrıca Saçma Dedigin Ayrıntılar Eklenmedıgınde Berbat Duruyor
Zaten Medieval Build'de Detay Eklemeden Yapamazsin
Bir Programlada Resmımı Guzellestırmeye Gerek Yok Bunun Icın Guzel Ypmaya Calısıyorum

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel bir çatı olmuş takke mi yapsaydı oraya yoksa klasik üçgen çatı mı yapsaydı? Neresi medievale aykırı
Çatıya bir şey demiyorum niye anlamak istemiyorsun çatının üst kısmına bak uzatmış anten gibi ben ona saçma ve aykırı diyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1406404543,1406404496][/DOUBLEPOST]
4 yılda bırsey ogrenememıssın ama kardeısm kusura bakma
Bak ben oyunu hep saçma sapan şeyler yaparak geçirmek istemedim . oyunun tadını çıkardım :)

Junioraptor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çatıya bir şey demiyorum niye anlamak istemiyorsun çatının üst kısmına bak uzatmış anten gibi ben ona saçma ve aykırı diyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1406404543,1406404496][/DOUBLEPOST]
Bak ben oyunu hep saçma sapan şeyler yaparak geçirmek istemedim . oyunun tadını çıkardım :)
İnsanlar yorum yazdıkça senin eleştirdiğin şeyler azalmış.Kubbeden tut trapdoor kötü gibi şeyler gitti şimdi laf edilebilecek sadece "uzun" çatı mı kaldı?Onuda bırak bence,ev gayet güzel.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar yorum yazdıkça senin eleştirdiğin şeyler azalmış.Kubbeden tut trapdoor kötü gibi şeyler gitti şimdi laf edilebilecek sadece "uzun" çatı mı kaldı?Onuda bırak bence,ev gayet güzel.
Bak kubbe yi eleştirmedim kubbe gibi bir şey var tepeye doğru uzuyor dedim o gösterdiğim şey ve kim ne derse desin banane :D ?

erhsancak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bunun dışında içi geniş villa gibi ev önerebilir msniz ama çoğunlukla tahta olan çünkü elmde quartz yok