Medievalden anlamıyorsun bari eleştirme yahuYine Hataların var
1- Yapıya aşırı fazla ve saçma detaylar eklenmiş (bkz. Yosunlu taş , tuzak kapısı)
2- Çatıda Kubbe Şeklinde Bir Kısım Var Tepeye Doğru Uzuyor o şey Medievala Aykırı
3- Resimler Kötü Çekilmiş Ve Shadersiz tam olmamış
4- hep odun falan yaparken bir anda Beyaz Yün Kullanmışsın Aşırı Kötü olmuş![]()
Son Olarak 10 Üzerinden 6 Veririm
6/10
Neresi anlamadığım ya anten gibi uzatmış ? ucunu bu medievala aykırı değilmi şimdiMedievalden anlamıyorsun bari eleştirme yahu![]()
Simetri ile ilgili bir şey demedim zaten ? ayrıca kaç yıldır medieval yapılar yapıyorsun 4 yıl oldu benimMedievalda simetri diye birsey yok![]()
Gayet güzel bir çatı olmuş takke mi yapsaydı oraya yoksa klasik üçgen çatı mı yapsaydı? Neresi medievale aykırıNeresi anlamadığım ya anten gibi uzatmış ? ucunu bu medievala aykırı değilmi şimdiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tepesine bak hatta bide Nether çiti ile uzatmış ?
Çatıya bir şey demiyorum niye anlamak istemiyorsun çatının üst kısmına bak uzatmış anten gibi ben ona saçma ve aykırı diyorumGayet güzel bir çatı olmuş takke mi yapsaydı oraya yoksa klasik üçgen çatı mı yapsaydı? Neresi medievale aykırı
Bak ben oyunu hep saçma sapan şeyler yaparak geçirmek istemedim . oyunun tadını çıkardım4 yılda bırsey ogrenememıssın ama kardeısm kusura bakma
İnsanlar yorum yazdıkça senin eleştirdiğin şeyler azalmış.Kubbeden tut trapdoor kötü gibi şeyler gitti şimdi laf edilebilecek sadece "uzun" çatı mı kaldı?Onuda bırak bence,ev gayet güzel.Çatıya bir şey demiyorum niye anlamak istemiyorsun çatının üst kısmına bak uzatmış anten gibi ben ona saçma ve aykırı diyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1406404543,1406404496][/DOUBLEPOST]
Bak ben oyunu hep saçma sapan şeyler yaparak geçirmek istemedim . oyunun tadını çıkardım![]()
Bak kubbe yi eleştirmedim kubbe gibi bir şey var tepeye doğru uzuyor dedim o gösterdiğim şey ve kim ne derse desin bananeİnsanlar yorum yazdıkça senin eleştirdiğin şeyler azalmış.Kubbeden tut trapdoor kötü gibi şeyler gitti şimdi laf edilebilecek sadece "uzun" çatı mı kaldı?Onuda bırak bence,ev gayet güzel.