Skript mi? O Ne?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ha pardon ^^ :D

Ek: Tam olarak okumamıştım şimdi anladım :D Öyle bir Skript yapılabilir ama yine de yapılacak Skript bilgisayar tabanlı olduğundan dolayı %100 işlevli olmayabilir. Yine de büyük harf ile başlayıp . ile bitirme olayını yapabilirsin.
Aslında change chat diye bir şey vardı onunla belirttiğin değerleri chatteki derğerlerle değiştiriyordu. Onunla yapılabilir aslında mesela

Chatteki "sendemi" sözcüğünü "sende mi" olarak değiştir.

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Aslında change chat diye bir şey vardı onunla belirttiğin değerleri chatteki derğerlerle değiştiriyordu. Onunla yapılabilir aslında mesela

Chatteki "sendemi" sözcüğünü "sende mi" olarak değiştir.

Ya yapılamaz demiyorum lakin tüm hepsini eklemek çok zor olacaktır. Çünkü Türkçe'nin yapısı elverişli değil. Sondan eklemeli bir dil olduğu için şöyle bir şey oluşabilir. "mı" soru edatını anlaması için "mı"'nın sonunda boşluk olup olmamasına bakması daha mantıklıdır. Lakin "bu mudur?" tarzı bir şey olduğunda bu sistem devredışı kalacaktır. Dolayısıyla oluşabilecek her türlü olasılığa müdahale edilmesi gerekmektedir.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Zor bi' işmiş gibi görünüyor. Azıcık daha araştırma yapabilirim sonra işe koyulurum.