RPG - Choose Your Side ( BEKLENEN HARİTA EN SONUNDA ÇIKTI! )

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş İlk RPG Değilsin Ama Projen Güzel Gözüküyor Biraz daha Dilimize Uygun Yaparsan RPGyi Sevinirim Çünkü Çoğu TÜRK RPG Aynı Hatayı Yaptı Örneğin Avcı Sınıfı Yapacağına Hunter Yapmış Lütfen Bundan Sakın Bittiğinde Oynayacağım Lütfen Özen Göstermeyi Unutma Çabuk Bitirmeye Değil İyi Bitirmeye Çalış

XGral

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bitmemiş hali bile bitince herhalde muhteşem ötesi olur

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeş İlk RPG Değilsin Ama Projen Güzel Gözüküyor Biraz daha Dilimize Uygun Yaparsan RPGyi Sevinirim Çünkü Çoğu TÜRK RPG Aynı Hatayı Yaptı Örneğin Avcı Sınıfı Yapacağına Hunter Yapmış Lütfen Bundan Sakın Bittiğinde Oynayacağım Lütfen Özen Göstermeyi Unutma Çabuk Bitirmeye Değil İyi Bitirmeye Çalış
Yorumun için teşekkür ederim cidden haklısın. Bunu daha yeni fark ettim. İsimleri düzelticeğim zaten kılıçlar falan türkçe birde npc'ler türkçe olucaktır. Ne zaman biticeği belli değil tabii ama o kadar derin yapıcağım ki bilinçli bir şekilde hızlı oynarsanız bile 1 2 saate biticektir.

FurkanElite

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Map Gine Güzel Olmuş Büyütsen Mükkemmel Bİ Build Olsa Muhteşem Olucak Oyun Müziklerini Beğendim Assasins Creed 2 Ezionun Müziği Assasins Creed Black Flag de var :D Dimi :D Assasins Tüm Serisini Oynadım :D Müzikleri Manyak bir şey !!! :D Çok Büyük Ve Geliştir Yanlız 1.7.2 İçin yaparsan daha iyi olur Rescource Pack Zaten Müzik de İçerir :) 1.7.2 Taşı Buildlerde Ben Yardım Edebilirim ... Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Map Gine Güzel Olmuş Büyütsen Mükkemmel Bİ Build Olsa Muhteşem Olucak Oyun Müziklerini Beğendim Assasins Creed 2 Ezionun Müziği Assasins Creed Black Flag de var :D Dimi :D Assasins Tüm Serisini Oynadım :D Müzikleri Manyak bir şey !!! :D Çok Büyük Ve Geliştir Yanlız 1.7.2 İçin yaparsan daha iyi olur Rescource Pack Zaten Müzik de İçerir :) 1.7.2 Taşı Buildlerde Ben Yardım Edebilirim ... Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdi şöyle bir şey var kardeş 1.7.2 ye taşırsam yaptığım customnpc'nin bildiğim kadarıyla hepsi gidiyor? ve 1.7.2'de bazılarında forge yüklenmiyormuş o nedenle
modlu maplarımı 1.5.2'ye yapıyorum. yorumun için saol bu arada :) bende assassins creed hayranıyım.