TheBloodyMask
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
sorması ayıptprda hangi version (lütfen 1.7.2 deme 1.7.2 forge hata veriyor)
Yetkin Yok Diyor. (Permission Denied)LİNKTE PROBLEM YOKTUR.
yorumlar için teşekkürler![]()
Yorumun için teşekkür ederim cidden haklısın. Bunu daha yeni fark ettim. İsimleri düzelticeğim zaten kılıçlar falan türkçe birde npc'ler türkçe olucaktır. Ne zaman biticeği belli değil tabii ama o kadar derin yapıcağım ki bilinçli bir şekilde hızlı oynarsanız bile 1 2 saate biticektir.Kardeş İlk RPG Değilsin Ama Projen Güzel Gözüküyor Biraz daha Dilimize Uygun Yaparsan RPGyi Sevinirim Çünkü Çoğu TÜRK RPG Aynı Hatayı Yaptı Örneğin Avcı Sınıfı Yapacağına Hunter Yapmış Lütfen Bundan Sakın Bittiğinde Oynayacağım Lütfen Özen Göstermeyi Unutma Çabuk Bitirmeye Değil İyi Bitirmeye Çalış
şuanlık bir kaç görevde kararlarına göre oyunun hikayesi değişiyor buna göre çift farklı son olucakmesajım bulunsun, merak ediyorum sonunu.
tabii ki çekebilirsinmap çıktığında videosunu çekebilirmiyim? Sedat Oyunda
şimdi şöyle bir şey var kardeş 1.7.2 ye taşırsam yaptığım customnpc'nin bildiğim kadarıyla hepsi gidiyor? ve 1.7.2'de bazılarında forge yüklenmiyormuş o nedenleKardeşim Map Gine Güzel Olmuş Büyütsen Mükkemmel Bİ Build Olsa Muhteşem Olucak Oyun Müziklerini Beğendim Assasins Creed 2 Ezionun Müziği Assasins Creed Black Flag de varDimi
Assasins Tüm Serisini Oynadım
Müzikleri Manyak bir şey !!!
Çok Büyük Ve Geliştir Yanlız 1.7.2 İçin yaparsan daha iyi olur Rescource Pack Zaten Müzik de İçerir
1.7.2 Taşı Buildlerde Ben Yardım Edebilirim ... Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Skype: FurKan ŞenOl Fire:![]()