Gel İçeri Gel :P (Resim paylaşmak gibi bir şey)

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bio Kinesisden Olabilirmi Diye Düşünüyorum Derimden KAn Sızdırmayı Denemedim daha Hiç

abi Soyle Soyliyim Parmagımın bi kısmı kırmızı renge bürünüyo sonra 1 damla Kan cıkıyo yavas yavas Klavyeden Anlıyorum zaten :D Kan İçinde
Daha ne duruyorsun evde? Direk bir doktora gidiyorsun HEMEN! Ciddi bir şey olabilir ve biyo kinezi ile uğraştığınız için ve yanlış bir eşy yaptığınız dan da olabilir bu konular şakaya alınmaz ve ben sizi o kadar uyardım fakat beni takan bir tek cbg idi HEMEN BİR DOKTORA GİT! CİDDİ BİR ŞEY OLABİLİR!

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olduğu Zaman SS Alıp Atarım :D[DOUBLEPOST=1406538616,1406538564][/DOUBLEPOST]
Daha ne duruyorsun evde? Direk bir doktora gidiyorsun HEMEN! Ciddi bir şey olabilir ve biyo kinezi ile uğraştığınız için ve yanlış bir eşy yaptığınız dan da olabilir bu konular şakaya alınmaz ve ben sizi o kadar uyardım fakat beni takan bir tek cbg idi HEMEN BİR DOKTORA GİT! CİDDİ BİR ŞEY OLABİLİR!
Abi O Deyilde Ben Kol Liflerimi Yırtmıstım Onlar Yeni Birleşmeye başladı Ondan Olabilirmi Dicem Fakat Parmak ne alaka[DOUBLEPOST=1406538681][/DOUBLEPOST]
Knk Ben 100-200 İnsan İsrailli Kopek Oldürmeden Bu dünyadan Gitmem :D

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi O Deyilde Ben Kol Liflerimi Yırtmıstım Onlar Yeni Birleşmeye başladı Ondan Olabilirmi Dicem Fakat Parmak ne alaka
Ben doktor muyum sence? Nereden bileyim ben?Git doktora göster ciddi bir şey olabilir.[DOUBLEPOST=1406538764][/DOUBLEPOST]
Abi O Deyilde Ben Kol Liflerimi Yırtmıstım Onlar Yeni Birleşmeye başladı Ondan Olabilirmi Dicem Fakat Parmak ne alaka[DOUBLEPOST=1406538681][/DOUBLEPOST]
Knk Ben 100-200 İnsan İsrailli Kopek Oldürmeden Bu dünyadan Gitmem :D
Sıkar o biraz biz savaşta olamyacağız orada ki bütün arapların hepsi savaşak ve yok olacaklar ve bu savaş Türkiye yi vurmuyor yani sen bir kaç tane israilli köpek öldüremeyeceksin.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu aralar zihin kontrolü üzerin de çalışıyorum çünkü dün rastlantı sonucu bir böceğin zihnini kontrol ettim ve istediğim şeyi yaptırdım ve daha evvel bir kaç tane insanın da üzerin de denemiştim ve başarılı sonuçlar almıştım fakat yarı da bırakmıştım ha unutmadan bu şey sayesin de insanların düşüncesini okumanın sırrını da çözdüm yani insanların düşüncelerini de okumuştum ve sınıf ta en başarılı çocukları bu şekil de çok şaşırtmıştım. :lol:

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim de ara sıra gözümden kırmızı ve yapışkan akıyor ama aldırmıyorum ._.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm vay canına karşınız da insanların düşünücelerini okumanın yolunu çözmüş bir adam duruyor ve siz hiçbir tepki de bulunmuyorsunuz. Hmm ilginç.

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm vay canına karşınız da insanların düşünücelerini okumanın yolunu çözmüş bir adam duruyor ve siz hiçbir tepki de bulunmuyorsunuz. Hmm ilginç.
İnsanın düşüncelerini okumak mı daha önemli gözümden akan kırmızı yapışkan ne olduğu belli olmayan bir sıvının akması mı ?

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim de ara sıra gözümden kırmızı ve yapışkan akıyor ama aldırmıyorum ._.
Ben bir ayna karşısın da göz rengimi gri yapmaya çalıştım fakat işin ilginç yanı o aynaya bakarken göz rengim gri gözüküyor diğer aynalar da ise normal. :ha: