Laizen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nası lan?Beyler bir şey Sorucam Şaka Yada Yalan Diceksinizde Benim Vücudumdan Kan Sızıyo Derimden Ne Oluyo *** Günde 18 Saat Pc Oyniyom Diye Olabilirmi
Nası lan?Beyler bir şey Sorucam Şaka Yada Yalan Diceksinizde Benim Vücudumdan Kan Sızıyo Derimden Ne Oluyo *** Günde 18 Saat Pc Oyniyom Diye Olabilirmi
ÖlcenBeyler bir şey Sorucam Şaka Yada Yalan Diceksinizde Benim Vücudumdan Kan Sızıyo Derimden Ne Oluyo *** Günde 18 Saat Pc Oyniyom Diye Olabilirmi
RadyasyondandırBeyler bir şey Sorucam Şaka Yada Yalan Diceksinizde Benim Vücudumdan Kan Sızıyo Derimden Ne Oluyo *** Günde 18 Saat Pc Oyniyom Diye Olabilirmi
Eğer biyo kinezi ile uğraşmışsa o da yapmış olabilir.Radyasyondandır
Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
abi Soyle Soyliyim Parmagımın bi kısmı kırmızı renge bürünüyo sonra 1 damla Kan cıkıyo yavas yavas Klavyeden Anlıyorum zatenNası lan?
Daha ne duruyorsun evde? Direk bir doktora gidiyorsun HEMEN! Ciddi bir şey olabilir ve biyo kinezi ile uğraştığınız için ve yanlış bir eşy yaptığınız dan da olabilir bu konular şakaya alınmaz ve ben sizi o kadar uyardım fakat beni takan bir tek cbg idi HEMEN BİR DOKTORA GİT! CİDDİ BİR ŞEY OLABİLİR!Bio Kinesisden Olabilirmi Diye Düşünüyorum Derimden KAn Sızdırmayı Denemedim daha Hiç
abi Soyle Soyliyim Parmagımın bi kısmı kırmızı renge bürünüyo sonra 1 damla Kan cıkıyo yavas yavas Klavyeden Anlıyorum zatenKan İçinde
Abi O Deyilde Ben Kol Liflerimi Yırtmıstım Onlar Yeni Birleşmeye başladı Ondan Olabilirmi Dicem Fakat Parmak ne alaka[DOUBLEPOST=1406538681][/DOUBLEPOST]Daha ne duruyorsun evde? Direk bir doktora gidiyorsun HEMEN! Ciddi bir şey olabilir ve biyo kinezi ile uğraştığınız için ve yanlış bir eşy yaptığınız dan da olabilir bu konular şakaya alınmaz ve ben sizi o kadar uyardım fakat beni takan bir tek cbg idi HEMEN BİR DOKTORA GİT! CİDDİ BİR ŞEY OLABİLİR!
Knk Ben 100-200 İnsan İsrailli Kopek Oldürmeden Bu dünyadan GitmemDaha ne duruyorsun evde? Direk bir doktora gidiyorsun HEMEN! Ciddi bir şey olabilir ve biyo kinezi ile uğraştığınız için ve yanlış bir eşy yaptığınız dan da olabilir bu konular şakaya alınmaz ve ben sizi o kadar uyardım fakat beni takan bir tek cbg idi HEMEN BİR DOKTORA GİT! CİDDİ BİR ŞEY OLABİLİR!
Ben doktor muyum sence? Nereden bileyim ben?Git doktora göster ciddi bir şey olabilir.[DOUBLEPOST=1406538764][/DOUBLEPOST]Olduğu Zaman SS Alıp Atarım[DOUBLEPOST=1406538616,1406538564][/DOUBLEPOST]
Abi O Deyilde Ben Kol Liflerimi Yırtmıstım Onlar Yeni Birleşmeye başladı Ondan Olabilirmi Dicem Fakat Parmak ne alaka
Sıkar o biraz biz savaşta olamyacağız orada ki bütün arapların hepsi savaşak ve yok olacaklar ve bu savaş Türkiye yi vurmuyor yani sen bir kaç tane israilli köpek öldüremeyeceksin.Olduğu Zaman SS Alıp Atarım[DOUBLEPOST=1406538616,1406538564][/DOUBLEPOST]
Abi O Deyilde Ben Kol Liflerimi Yırtmıstım Onlar Yeni Birleşmeye başladı Ondan Olabilirmi Dicem Fakat Parmak ne alaka[DOUBLEPOST=1406538681][/DOUBLEPOST]
Knk Ben 100-200 İnsan İsrailli Kopek Oldürmeden Bu dünyadan Gitmem![]()
İnsanın düşüncelerini okumak mı daha önemli gözümden akan kırmızı yapışkan ne olduğu belli olmayan bir sıvının akması mı ?Hmm vay canına karşınız da insanların düşünücelerini okumanın yolunu çözmüş bir adam duruyor ve siz hiçbir tepki de bulunmuyorsunuz. Hmm ilginç.
Ben bir ayna karşısın da göz rengimi gri yapmaya çalıştım fakat işin ilginç yanı o aynaya bakarken göz rengim gri gözüküyor diğer aynalar da ise normal.Benim de ara sıra gözümden kırmızı ve yapışkan akıyor ama aldırmıyorum ._.
Oha ._.Ben bir ayna karşısın da göz rengimi gri yapmaya çalıştım fakat işin ilginç yanı o aynaya bakarken göz rengim gri gözüküyor diğer aynalar da ise normal.![]()