Ben 2 adet Lenovo G550'ye sahibim. Tank gibi sağlamdır kendisi çok kaliteli bir laptop. 10 gün önce içini açıp temizledim. Çok toz çıktı. Çok kolay bir işlem.Benim pcde fan için ayrı toz çıkarıcı yer var. Aldığımda haftada bir yapın dedi sorun yok. 2 dakika toz gideriyor
Nasıl oluyor ne bitiyor hiç bilmiyorum. Programı açtım direk ss aldım. Umarım doğrudur.Hwmonitor programı ile işlemci sıcaklığını ölçebilir misiniz ve SS atar mısınız? -sergun26 (Kardeşimin hesabından girdim cevap yazmak için)
Doğru almışsınız. Bu boştayken sıcaklıklar mı? Boştayken ise hiç normal değil. Kendiniz temizleyebilirsiniz içini açıp. Fanı anakarttan çıkarın ve düzelce yapraklarını silin. Geri kalan anakart üzerindeki tozlu yerlere üfleyin ve kağıtla alın. Olası sorunlardan sorumluluk üstlenmem. Saç kurutma makinesi ile hava girişlerine hava üflemeyi deneyebilirsiniz içini açmadan. Garanti varsa gider. Kesinlikle vida arttırmayın ve kapağı yavaş yavaş açın kapatıorken hafif hafif bastırın çıt sesleri gelecek kapağı çatlatmayın kırmayın. Sorumluluk üstlenmem. Yanımda olsaydınız ben bizzat temizlerdimNasıl oluyor ne bitiyor hiç bilmiyorum. Programı açtım direk ss aldım. Umarım doğrudur.
![]()
şu an sadece skype ve chrome açıkDoğru almışsınız. Bu boştayken sıcaklıklar mı? Boştayken ise hiç normal değil. Kendiniz temizleyebilirsiniz içini açıp. Fanı anakarttan çıkarın ve düzelce yapraklarını silin. Geri kalan anakart üzerindeki tozlu yerlere üfleyin ve kağıtla alın. Olası sorunlardan sorumluluk üstlenmem. Saç kurutma makinesi ile hava girişlerine hava üflemeyi deneyebilirsiniz içini açmadan. Garanti varsa gider. Yanımda olsaydınız ben bizzat temizlerdim-sergun26 kardeşimin hesabından gönderildi
O sadece Sony'in bir modelinde geçerli. Gelip burada Sony'i kötüleyemezsin.Laptobun markası Sony ise çöpe at gitsin.Yoksa laptop yerine sen yanarsın!
Bu arada laptop soğutucunuz var mı? Bir de hakaret etmediğim halde ban yedim. Banlı olduğum için bakamıyorum. Bakabilir misiniz hata var mı?
-sergun26 kardeşimin hesabından gönderildi.[DOUBLEPOST=1406666631,1406666575][/DOUBLEPOST]
O sadece Sony'in bir modelinde geçerli. Gelip burada Sony'i kötüleyemezsin.
-sergun26 kardeşimin hesabından gönderildi.
Eski modellerinin bir kaçınd daha varmış.Amacımda Sony'i kötülemek değil.Bu arada laptop soğutucunuz var mı? Bir de hakaret etmediğim halde ban yedim. Banlı olduğum için bakamıyorum. Bakabilir misiniz hata var mı?
-sergun26 kardeşimin hesabından gönderildi.[DOUBLEPOST=1406666631,1406666575][/DOUBLEPOST]
O sadece Sony'in bir modelinde geçerli. Gelip burada Sony'i kötüleyemezsin.
-sergun26 kardeşimin hesabından gönderildi.
İbretlik .-._.-._.-.O sabahtı..... ÇIK LA sergun26 dövecem ha
Konuyu saptırmayalım lütfen.O sabahtı..... ÇIK LA sergun26 dövecem ha
Bence hiç riske alma kardeşim laptopdan anlayan birini bul ve güzelce temizlet de ki bunu bir güzel temizle termal macunlarını yenile falan Sana garanti veriyorum hiçbirşeyi kalmıyor kendi laptopumda açınca bildiğin ağlıyordu sanki şimdi içini temizletip termal macununu yeniledim ve laptopumla birlikte Sertap Erener - ŞŞt sakin ol şarkısını dinliyoruzşu an sadece skype ve chrome açıkGayette sıcak. Bir ara arkadaşımla birlikte videolar sayesinde açmayı denedik. Garantinin gideceğini biliyorduk falan. Açmamızın nedeni ise 1-2 yıl önce fanda sorun oluşmuştu. Yapabiliriz gibisine denedik fakat geri toplayamadık. Elimizde perişan oldu. En son gittik bir bilgisayarcı bulup toplattık. Şimdi açma cesaretini gösteremem maalesef :/ Yukarıda arkadaşların yazdığı yöntemleri deneyeceğim.
Aslında 80 tl veripte dediğin gibi yaptırabilirim fakat önce para gerektirmeyen yöntemlere başvuracağımKonuyu saptırmayalım lütfen.
Bence hiç riske alma kardeşim laptopdan anlayan birini bul ve güzelce temizlet de ki bunu bir güzel temizle termal macunlarını yenile falan Sana garanti veriyorum hiçbirşeyi kalmıyor kendi laptopumda açınca bildiğin ağlıyordu sanki şimdi içini temizletip termal macununu yeniledim ve laptopumla birlikte Sertap Erener - ŞŞt sakin ol şarkısını dinliyoruz![]()