- En iyi cevaplar
- 0
acilma tarihi nedir ?
3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı .
3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı .
Son gelişmeleri paylaşsanız ne iyi olur böyle bir şey bilmeden beklemek çok sıkıcı
acilma tarihi nedir ?
Önlemini çoktan aldık bile.Bahsedilen sistem suistimal edilebilir diye düşünüyorum. Bir suikaste kurban gidecek zengin, Chate "." koyaraktan bir Mix durumu oluşturabilir. Ama Hardcore ortam oturduğunda olur mu bilemem fakat sadece bilgilendirmek istedim.
Haklısınız, eklenecektir.[DOUBLEPOST=1406546485,1406405574][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar şu anda siteyi bitirmiş bulunmaktayım. Bir kaç forum işi kaldı. Onun haricinde her şey mükemmel halde. Bayram sonrası size bayram hediyesi vermeyi planlıyorum! Umarım beğeneceksiniz. İyi günler![DOUBLEPOST=1406624925][/DOUBLEPOST]Site ve forumun açılış tarihi, 5 Ağustos 2014(05.08.2014), saat 16:00 olarak kesinleşmiştir.blok kıran herkese madenci yorgunluğu verilirse daha gerçekçi maden kazılır madenin o kadar kolay kazılması imkansız ve madenci "nasıl olsa rol yapmıyorum" dediğinden hızlıca kazar.
yapabilir misiniz bilmiyorum ama bence şöyle olsun: diyelim ki bir aşkı odun kırcak odunu çok yavaş kırabilsin veya bir oduncu yemek yapçak yemek çok yavaş pişsin böyle daha güzel olurMerhabalar!
İnternet sitesi için herkesten özür diliyorum, gecikecek biraz. Yapacak bir şey yok. Elimden geldiğince burayı Update Log gibi kullanmayı planlıyorum.
Arkadaşlar, "class" mantığı plugin istemediğimi çok önce belirtmiştim. 1 haftadır üzerinde çalıştığım bir sisteme başlamış bulunuyorum.
Evet, class veya job mantığıyla herhangi bir plugin bulunmayacak. Mantıklı düşünelim, bu sisteme biraz daha farklı bir isim vereceğiz.
![]()
Mantık nedir? Şöyle ki, "sınıf" veya "meslek" demektense beceri olarak adlandırmak istiyorum.![]()
Oyuncular karakterlerini yarattıktan sonra bir beceri seçerler.
Peki ya sadece bu kadar mı beceri olacak? Hayır. Çok farklı bir sistem olacak bu. İstediğimiz gibi yeni beceriler ekleyebileceğiz. Özellikle forumun açılması ile oyunculara AR-GE imkanı sağladığımızda, eminiz ki yaratıcı beceri fikirleri çıkacaktır. Tekrar ediyorum, meslek plugini gibi gözükse de, pekte bir alakası yok.![]()
Şu anlık mevcut beceriler görüldüğü gibidir. UTF-8 olduğundan dolayı, Türk dili karakterleri hiçbir sıkıntı çıkartmıyor.
Size otomatik hiçbir maddi getirisi olmayacaktır.
Bir beceri seçtim, ardından ne olacak? Şöyle ki, oyuncular becerilerini seçince sadece bir kere değiştirme hakkına sahip olacaklardır. Peki bu becerilerin bir getirisi var mı? Başında da bahsettiğim gibi, en mantıklı halde olacaktır.
Şöyle ki, bir karakter yarattınız. Kendinizi karakterinizin yerine koyun. Örnek veriyorum, "/beceri sec Aşçı" komut satırını kullanarak aşçı becerisini seçtiniz. Şimdi şöyle ki, siz yemek konusunda iyi oldunuz, teknik olarak. Sistemin temel mantığı da burada yatıyor. Evet aşçı oldunuz, fakat bu odunculuk yapamayacağınız anlamına gelmez. Ya da bir tarlayla uğraşamayacağınız anlamına gelmez. "Nasıl yani?" Şimdilik detaylandırmak istemiyorum. Ve her zaman belirtiyorum, fikirler üzerinde değişiklik yapılabilir. Aşçı arkadaşımız yemek konusunda yetenekli, fakat hiçbir güç onu eline bir balta alıp savurmaktan alı koyamaz. Değil mi? Dolayısıyla, örnek veriyorum aşçı becerisini seçen bir oyuncu, %75 şansla yemek yapabiliyorsa, %20 şansla kırdığı odunları düşürebilecek. (Kestiği ağaçları diyelim.) Ayrıca bu oranlar üzerinde çok rahat bir şekilde değişikliğe gidebilir bir halde olacağız. Ayrıca dediğim gibi istediğimiz gibi yeni beceriler ekleyip, becerileri çıkartabileceğiz. Herhangi bir seviye veya benzeri bir durum yok, basit temel ve güzel bir plugin olacak.
Teşekkür ediyorum.
Spoiler istiyoruzz
yapabilir misiniz bilmiyorum ama bence şöyle olsun: diyelim ki bir aşkı odun kırcak odunu çok yavaş kırabilsin veya bir oduncu yemek yapçak yemek çok yavaş pişsin böyle daha güzel olur
Peki sadece 1 becerimi seçiliyor ? sonuçta ben hem iyi odun kesebilir hemde iyi madenci olabilirim ?
Bu arada madenci olmayan taşı kazınca %95 oranla o taş geri kırılamasın (düşmesin değil wg gibi geri gelsin)