Google Play Kitaplar'da Minecraft Dergisi Çıkaralım mı?

Sizce bu fikir tutar mı?

• Kullanılan toplam oy
    16

Bekir_44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet aklımda böyle bir proje var.Bu fikir aklıma Google Play'de yaptığım Minecraft aramalarında hiçbir Türkçe sonucun olmamasından geldi.Ülkemizde milyonlarca kişi oynamasına rağmen ne Mojang'dan ne de Hayran Uygulamarından Türkçe desteği gelmedi.Minecrafterların bu ihtiyacını birilerinin karşılaması gerek.Bu yolda kendime ortak arıyorum.Aylık bir Minecraft Türkiye e-dergisi çıkaracağız.İçerisinde Minecraft ile ilgili haberler,Minecraft bilinmeyenleri gibi bölümler olacak.Ortak arıyorum derken sizden maddi bir yardım istemeyeceğim.Yalnızca dergimde editör olmanızı istiyorum.Ve bu editörlük gönüllülük esaslı olacak.Skype Adresim:bekolika44 GSM: (531)203 44 97:((DERGİ ÜCRETSİZ OLACAK)
Başvuru Formu:
Ad:
Soyad:
Telefon Numarası(isteğe bağlı):
İletişim Adresi(skype vb.):
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsun?:
Yazı yazma kabiliyetin var mı?(mümkünse kısa bir paragraf ile ispat edin):
Neden seni seçmeliyim:

Son düzenleme:

Bekir_44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerekli ilgiyi görürse elbette bende paraya kıyıp AppStore'da upload ederim.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hayır yapamazsınız. Çünkü bir geliştirici hesabına/üyeliğine sahip olmalısınız ayda (pardon) yılda 100 TL ödeyebilmelisiniz. (bkz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) Bedava bir dergi çıkartacağınıza güzel sürekli aktif olan bir blog açın derim. Dergi indiren kim olur ki? Belki de o yüzden kimse yapmaya kalkışmamıştır dergi yapmayı.

Google Play'de herhangi bir ürün ekleyebilmek için kendilerine özel bir geliştirici üyelik sistemi varsa Apple'ın ki gibi, bizde bilelim ona görede düzeltelim.

Son düzenleme:
R

Reloven

Ziyaretçi
Blog Degilde e-Dergi Yapılabilinir Web Üzerinden Store İle Uğraşılmaz Çünkü.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pdf. türünde yada çevirmeli savfalı pdf (adını bilmiyorum) şeklinde yapılabilir.

Ama ne yazıcaksınız :D

Bekir_44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Google Play Store'a öğe yüklemek için para ödemem gerektiğini biliyorum.
@Reloven söylediğin iyi bir fikir ama nasıl olacak o iş?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
En iyisi issuu diye bi site var oraya atmak. Hem sayfa çevirmeli falan güzel olur

S12o

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Standart bi site acsaniz forumda ard arda 10 kisi paylassa etiket yapsa reklam koysaniz iyi para gelir:)

Telefondan Gönderiyorum

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Benim blog sitem var ya :D:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ama bak öyle değil, herkes o blogun içerisinde dahil olacak, gazetedeki köşe yazarları gibi. Dopdolu olacak. Millet canı sıkıldığında oraya girebilecek. Mesela senin son yazı en son 1 ay önce yazılmış. Öyle olmamalı.[DOUBLEPOST=1407218659,1407218374][/DOUBLEPOST]
Google Play Store'a öğe yüklemek için para ödemem gerektiğini biliyorum.
@Reloven söylediğin iyi bir fikir ama nasıl olacak o iş?
Aynen Relowen'de haklı. Mesela konu açarsınız "MinecraftDergi 5. Sayı Çıktı!" diye, millete yükletirsiniz .pdf dosayası olarak. Hatta ve hatta bunun için kendinize site açıp reklam koyarsınız, emeğinizin karşılığını da alırsınız.

Bu işi nasıl yapılacağını gelince. O konu biraz emek ve ilgi ister. Adobe'de InDesign uygulaması var. Crackle falan indirirsen programı öğrenme fırsatı bulabilirsin. Eğer sen bilmiyorsan içimizden bir ID bileni bulursunuz birlikte çalışırsınız, çünkü öğrenilmesi oldukça zor bir şey.

Aslında ID olmadan da bir doğru dürüst pdf yapmanın yolunu biliyordum da ben, unuttum gitti. Muhtemelen InDesign'e ihtiyacınız olmayacak basit bir programdı. (Demek istediğim hop hazır basit program değil tabi teknik bir program, ID'den az teknik.)