5. Kez diyorum ama hangi makale ve haberleri yapacaksın bi örnek verir misin ?Dergi Hazırlaması Benden.. Makale Ve Haberleri Ayarlayın Bakalım![]()
12 Sayfalık Düşünüyorum Son 3 Yada 2 Sayfası Her Hafta Minecraft İle Alakalı Farklı Şeyler Olabilir Daha Sonra Mojang Ekibinin Bildirdigi Şeyleri Türkçe Olarak Sunabiliriz Bilgiler Crafting İdea'lar Gibi Şeyler Olur Muhtemelen Ayrıca Bakalım Eğer Gerçekten Ciddi İseler İçini Doldurmak İçin Bir Konu Açılır Ve Sizlere Danışılır.5. Kez diyorum ama hangi makale ve haberleri yapacaksın bi örnek verir misin ?
Konuyu okumadan mı yorum yapıyorsun? Bedava olacağı yazıyor.Kredi kartı gerekli indiremem .d
Ücretsizde olsa google play kitaplar için kredi kartı TANISI istemiyormu ?Konuyu okumadan mı yorum yapıyorsun? Bedava olacağı yazıyor.
Ücretsizde olsa google play kitaplar için kredi kartı TANISI istemiyormu ?
İsteniyor Kitap Yada Dergi Bedava Olsa Dahi Kredi Kartı Bilgisi GerekliKonuyu okumadan mı yorum yapıyorsun? Bedava olacağı yazıyor.
Hayır. Bedava kitapları okuyorum ben parasız.Ücretsizde olsa google play kitaplar için kredi kartı TANISI istemiyormu ?
Yarın sabah yardıma gelebilirim bende mojangdan haberler, animasyon resimleri, en iyi icatlar, güzel buildler vb. eklerimYapsakmı Degil Suanda YaptımAncak Adam Gibi İçerik Yok Forumdan Buldugum Haberlerle Doldurdum