cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yarın başlayalımmı ? Şimdi öm açlım ordan konuşalım detaylıÖzel mesajına cevap verdim.
****************.com
Yarın başlayalımmı ? Şimdi öm açlım ordan konuşalım detaylıÖzel mesajına cevap verdim.
****************.com
Tabi ... Zaten Amaç Para Kazanmak İnsanlığa bir şey Kazandırmak DeğilSiteye html kodu olarak adf..ly koyarız site her açıldıkça biraz para kazanırız
Burda onun şaka olduğunu söyledim ve herkes anladı.Tabi ... Zaten Amaç Para Kazanmak İnsanlığa bir şey Kazandırmak Değil
Bunu Yazana Kadar Aradan 10 Mesaj geçti ... ""TTNET""Burda onun şaka olduğunu söyledim ve herkes anladı.
AhahBunu Yazana Kadar Aradan 10 Mesaj geçti ... ""TTNET""
Fiberin Sonu BuAhaho kadar yavaşmı
![]()
Hay yazdığım espiriye sı*ayım !Şuanda Gördügüm Kadarıyla Amacınız Sadece Para Kazanmak![]()
TTNet'e Laf yok..Fiberin Sonu Bu
1. Adamın Bulunduğu Yer İstanbulda Pingi İse 6 Gayet NormalTTNet'e Laf yok..Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Öm ile konuşsak diyorum ?Özel mesajına cevap verdim.
****************.com
Evet ... 2 Ay Önce Sabahın 10:52'sinde Medyum Güçlerinle Tahmin Edip Çektin... Tebrik DerimSuanda Testi Yapıp ÇektimTarihe Bakabilirsin
Tabi ... Zaten Yabancı Ülkeler Kendi Şehirlerini Değil İstanbul Lokasyon Kullanıyor Doğru Ya Nasıl Unnutum ... Bide Saçmalama Daha Öyle Bir Şey Yok ... 2 Ay Önce Bide Diyor Ya Düpedüz Yalan Söyleme BanaYabancılarda İlk Önce Ay Yazılır Eminim Biliyorsundur![]()