Hepsi ayrı makinede olsa bile kurulabiliyor diye biliyorum skript le olacak iş değil bu :/BungeCord kurmayacam hepsi ayrı makinalarda bungecord kuramıyorum böyle bir skript yazabilecek varmı ?
nitrado nun zaten kendi bungeecord u var :/nitradoya ozaman kurmayı bilen skypemi eklesin : zehirmt2 bungeecord kurmayı bilen
Pardon ne nitradosu , Filezillaya kurabilecek diyecektim başka bir hostla çalışıyorumnitrado nun zaten kendi bungeecord u var :/
Skypemi ekleyin detaylı konusalımHostun ve işletim sistemin nedir ?
Sahip olduğun makinada port açma yetkin varmı ?
Ranork zaten kuracam fakat bungeecord biraz karmaşık geldi bana ama kuracam yinede teşekkürler önerin içinŞimdik şöyle bi durum var, bukkit tek başına bu desteği vermiyor. Bungeecordun görevi seni bi proxy ye bağlıyor sen bi yere bağlandığın halde world değişir gibi server değişebiliyorsun. Sunucular farklı makinada bile olsa senin ana makinaya bungee kurman gerek. Zor bir şey değil bence korkmamalısın bukadar bungeecorddan
Evet fakat bungee Merkezi İşlem Belleğini fazlasıyla zorladığından bunun için çokta büyük olmayan farklı bir makine alman sunucundaki LAG miktarını azaltacaktır diye düşünüyorum. Tabi bu sunucunun büyüklüğüne bağlı olarak değişebilir.Şimdik şöyle bi durum var, bukkit tek başına bu desteği vermiyor. Bungeecordun görevi seni bi proxy ye bağlıyor sen bi yere bağlandığın halde world değişir gibi server değişebiliyorsun. Sunucular farklı makinada bile olsa senin ana makinaya bungee kurman gerek. Zor bir şey değil bence korkmamalısın bukadar bungeecorddan