Son Oyuncu Şikayeti ne Desem Bilemedim.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba @IRFN Hala var mı bilemeyeceğim fakat mesela kitli hungergameste adam tekneyle gidiyor ( Ölmemişken ) ve ben de izleyiciyim diyelim. Adamın 10 blok önüne geçtiğimi farzedelim adam ben izleyici olduğum için görmüyor ve bana çarpıyor. Ve adam tekneden düşüyor. Bazen tekne kırılabiliyor da. Anlamışsınızdır umarım.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Tabi ki anlamadım. Ben tüm oyunu ezbere bilemem ki buradan söylediklerinizi bileyim. Bug bildirimlerini site üzerinden destek talebi atarak yaparsanız ilgilenilir. Yeri burası değil yani.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tabi ki anlamadım. Ben tüm oyunu ezbere bilemem ki buradan söylediklerinizi bileyim. Bug bildirimlerini site üzerinden destek talebi atarak yaparsanız ilgilenilir. Yeri burası değil yani.
Şimdi şöyle diyor; Adam hg de bota biniyor, oda izleyici bota binen adamın önüne geçince bot kırılıyor.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
muhtemelen biliyorsundur EULA diye bir konu var, peki bunun için bir şey yapacak mısınız ? Konusun da okuduğum üzere VIP'lerin lobide konuşup normal oyuncuların konuşamaması EULA kuralını yok sayıyor.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
muhtemelen biliyorsundur EULA diye bir konu var, peki bunun için bir şey yapacak mısınız ? Konusun da okuduğum üzere VIP'lerin lobide konuşup normal oyuncuların konuşamaması EULA kuralını yok sayıyor.
Crack oyunculara hizmet vermek en başından EULA'yı yok sayıyor zaten. EULA'yı dikkate almak için öncelikle serverı premium yapmak gerekir.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
MineCity projesi devam ediyor. Ekibimizden olan @EmreDSTN, ekibimizle birlikte oyunun haritasını hazırlıyor. Güzel bir şehir yaşantısı olacak.
Spoiler; uzak bir yere giderken taksi durağından taksi çağırıp ücretine göre uzak bir yere gidebileceksiniz.
Oha lan ne taksisi vagona 1 kişi biniliyor :D