Ödülün Cr1'de pro4 set.Creativede herkes gm 1 bug buldum ödülümü verin!
Ödülün Cr1'de pro4 set.
Şimdi şöyle diyor; Adam hg de bota biniyor, oda izleyici bota binen adamın önüne geçince bot kırılıyor.Tabi ki anlamadım. Ben tüm oyunu ezbere bilemem ki buradan söylediklerinizi bileyim. Bug bildirimlerini site üzerinden destek talebi atarak yaparsanız ilgilenilir. Yeri burası değil yani.
Aynen öyleŞimdi şöyle diyor; Adam hg de bota biniyor, oda izleyici bota binen adamın önüne geçince bot kırılıyor.
muhtemelen biliyorsundur EULA diye bir konu var, peki bunun için bir şey yapacak mısınız ? Konusun da okuduğum üzere VIP'lerin lobide konuşup normal oyuncuların konuşamaması EULA kuralını yok sayıyor.Tabi ki anlamadım. Ben tüm oyunu ezbere bilemem ki buradan söylediklerinizi bileyim. Bug bildirimlerini site üzerinden destek talebi atarak yaparsanız ilgilenilir. Yeri burası değil yani.
Crack oyunculara hizmet vermek en başından EULA'yı yok sayıyor zaten. EULA'yı dikkate almak için öncelikle serverı premium yapmak gerekir.muhtemelen biliyorsundur EULA diye bir konu var, peki bunun için bir şey yapacak mısınız ? Konusun da okuduğum üzere VIP'lerin lobide konuşup normal oyuncuların konuşamaması EULA kuralını yok sayıyor.
ehehe Doğru ama siz biz oyun açacaktınız sanırım o premium olacak (yine sanırım) dıCrack oyunculara hizmet vermek en başından EULA'yı yok sayıyor zaten. EULA'yı dikkate almak için öncelikle serverı premium yapmak gerekir.
Sizin şu gerçek yaşam sunucunuz ne zaman açılacak onu bekliyorumCrack oyunculara hizmet vermek en başından EULA'yı yok sayıyor zaten. EULA'yı dikkate almak için öncelikle serverı premium yapmak gerekir.
bende onu kastediyordumSizin şu gerçek yaşam sunucunuz ne zaman açılacak onu bekliyorum![]()
ehehe Doğru ama siz biz oyun açacaktınız sanırım o premium olacak (yine sanırım) dı![]()
MineCity projesi devam ediyor. Ekibimizden olan @EmreDSTN, ekibimizle birlikte oyunun haritasını hazırlıyor. Güzel bir şehir yaşantısı olacak.bende onu kastediyordum![]()
Oha lan ne taksisi vagona 1 kişi biniliyorMineCity projesi devam ediyor. Ekibimizden olan @EmreDSTN, ekibimizle birlikte oyunun haritasını hazırlıyor. Güzel bir şehir yaşantısı olacak.
Spoiler; uzak bir yere giderken taksi durağından taksi çağırıp ücretine göre uzak bir yere gidebileceksiniz.