Bu Şarkıyı Bilen Var Mı??

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Bu adam olabilir mi? Dediğin tarife biraz uyuyor dövmeleri var gitar çalıyor saçları hafif kahverengi ve zayıf yüzü biraz kilolu gibi diğer resimleri böyle değil Rockcı tipide var

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Youtube falan mı izledin yoksa tvden mi eğer tv dense kanal adını yaz bir bakarım kanalın internet sitesine
Şarkıda seni etkileyen bir yer veya snatcıın adına adir aklında bir şey kaldı mı?Bunlarda bulmama da işe yarar

Son düzenleme:

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Youtube falan mı izledin yoksa tvden mi eğer tv dense kanal adını yaz bir bakarım kanalın internet sitesine
Şarkıda seni etkileyen bir yer veya snatcıın adına adir aklında bir şey kaldı mı?Bunlarda bulmama da işe yarar
Yok maalesef hiçbir şey göremedim romantik bir şarkıydı dream TV idi galiba ama kesin değil.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim malesef şuanda hiçbir şey bulamadım yetmişten fazla klibe baktığım halde yine araştırırım ama onca insanın arasında rastgele karşımıza çıkabilecek bir şey değil bir sürü country şarkıcısı var çünkü ve ne zaman 2011 yılı 2012 yılı country şarkıcıları yazsam Taylor Swift çıkıyor yani elde var sıfır

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim malesef şuanda hiçbir şey bulamadım yetmişten fazla klibe baktığım halde yine araştırırım ama onca insanın arasında rastgele karşımıza çıkabilecek bir şey değil bir sürü country şarkıcısı var çünkü ve ne zaman 2011 yılı 2012 yılı country şarkıcıları yazsam Taylor Swift çıkıyor yani elde var sıfır
Olsun yine de çok sağol.