- En iyi cevaplar
- 0
Banlıydın sen ya
he çiftte ban partisi idiBanlıydın sen ya![]()
Çok benziyor fakat sakalı yoktu. Bir de zayıftı yani sıska denecek kadar.![]()
Bu adam olabilir mi? Dediğin tarife biraz uyuyor dövmeleri var gitar çalıyor saçları hafif kahverengi ve zayıf yüzü biraz kilolu gibi diğer resimleri böyle değil Rockcı tipide var
O zaman aramaya devam[DOUBLEPOST=1407516223,1407516059][/DOUBLEPOST]Şarkı hangi dilde onu sormayı unuttum yani farklı dildeyse ona göre araştırıyim çünkü ben şu an paso american ve texas bakıyorumÇok benziyor fakat sakalı yoktu. Bir de zayıftı yani sıska denecek kadar.
İngilizceydiO zaman aramaya devam[DOUBLEPOST=1407516223,1407516059][/DOUBLEPOST]Şarkı hangi dilde onu sormayı unuttum yani farklı dildeyse ona göre araştırıyim çünkü ben şu an paso american ve texas bakıyorum
Yok maalesef hiçbir şey göremedim romantik bir şarkıydı dream TV idi galiba ama kesin değil.Youtube falan mı izledin yoksa tvden mi eğer tv dense kanal adını yaz bir bakarım kanalın internet sitesine
Şarkıda seni etkileyen bir yer veya snatcıın adına adir aklında bir şey kaldı mı?Bunlarda bulmama da işe yarar
Olsun yine de çok sağol.Kardeşim malesef şuanda hiçbir şey bulamadım yetmişten fazla klibe baktığım halde yine araştırırım ama onca insanın arasında rastgele karşımıza çıkabilecek bir şey değil bir sürü country şarkıcısı var çünkü ve ne zaman 2011 yılı 2012 yılı country şarkıcıları yazsam Taylor Swift çıkıyor yani elde var sıfır
Uzun saçlıydıBu olabilir mi ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Adamın saçları bi ara uzundu bak hemen bulayım..[DOUBLEPOST=1407519756,1407519660][/DOUBLEPOST]Uzun saçlıydı![]()