- En iyi cevaplar
- 0
kadirberk'den başarili bir yardım daha.2 noktayı unutoruz= ":"
kadirberk'den başarili bir yardım daha.2 noktayı unutoruz= ":"
Beni çok fazla övmeyin gülme krizine giriyorum sonrakadirberk'den başarili bir yardım daha.![]()
gir diye yapıyorum satenBeni çok fazla övmeyin gülme krizine giriyorum sonra![]()
On rightclick with a emerald:
[tab]if chance of 50%:
[tab][tab]send "1" to player
[tab]else:
[tab][tab]if chance of 50%:
[tab][tab][tab]send "2" to player
else'nin altına da if eklenebiliyor bu devam da ettirilebilir bence bu daha kolay iki si de oluyor ...else if chance of 50%:
Şeklinde olması gerekmiyor muydu en azından ?
Tamam o zaman sorun yokelse'nin altına da if eklenebiliyor bu devam da ettirilebilir bence bu daha kolay iki si de oluyor ...
Sorun yok abi büyüksünyahu kısacık mesajda anlattım zaten niye kastınız bukadar
if chance of 50%: den sonra olan else zaten kalan %50 dilimi temsil eder onu yazarsa %25 ihtimal ile yazı çıkar ve %25 ihtimal ile yazı çıkmama olasılığı olabilir. Yani zaten başta %50 ihtimal ile olacak şeyi belirttikten sonra onun dışında olacak şey geriye kalan ihtimal yani kalan %50 ihtimal olur.bu çalışıyordu sanırsam hata verirse chance of 50% yerine chance 50% kullanKod:On rightclick with a emerald: [tab]if chance of 50%: [tab][tab]send "1" to player [tab]else: [tab][tab]if chance of 50%: [tab][tab][tab]send "2" to player
onu biliyorum ama devamını da getirebilir diye yazdım :|if chance of 50%: den sonra olan else zaten kalan %50 dilimi temsil eder onu yazarsa %25 ihtimal ile yazı çıkar ve %25 ihtimal ile yazı çıkmama olasılığı olabilir. Yani zaten başta %50 ihtimal ile olacak şeyi belirttikten sonra onun dışında olacak şey geriye kalan ihtimal yani kalan %50 ihtimal olur.
Her ihtimale karşı şunu şuraya bırakayım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.