Mübarek Konuşmalar Kaynaşmalar :P

En iyi cevaplar
0
Cidden aklın Güzelmiş akrdeş bastıra bastıra kullan bu akdar da cahil kalınmaz ya!
Ulan Allah ne demiş? Son peygamberden sonra bir daha peygamber gelmeyecek ve Allahın gazabı olmayacak diyor sen daha neyine konuşuyorsun?
Biz şu an da son evrelerdeyiz bir kaç yüzyıl içerisin de ise kıyamet kopacak artk bir şey kalmadı.
gazap mı felan mı olması gerek illa sadece o çocukların acı çekmemesi bile bir şey :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
canım sen araplarla türkleri hep dostmu sanıyorsun hangi tarih kitabını açarsan aç tabi okullardakileri değil cengiz hanın arap katliamına bak
Arap ve Türkler Dost değiller Saten Ben Umreye gitmiştim hep beni itti arapalr ne bileyim türklere çok kötü davrandilar ama medineki arap türkleri hep seviyolardi hep iyi davrandilar. mekkeli araplar bize düşman..

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
CengizHan Dünyanin en Büyük 2 İmpratorluğu. 1 büyük britanya tüm dünyayi sömürgeyi almıştı mübarek. :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
gazap mı felan mı olması gerek illa sadece o çocukların acı çekmemesi bile bir şey :)
Allah Rızası İçin Camdan Atla ve Öl. (ARİCAVÖ)
Kardeşim sen daha hiçbir şey bilmiyorsun bu konu hakkın da boşuna burada konuşarak kendini küçük düşürme.
O katliam yapanlar çocuklara zulmedenler öbür tarafta mistiyle çekecekler cezalarını onların sonu da öyle.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
araplarla olanı intikam için yaptı
Ulan hadi diyelim ki Türkler katledildi.
Bütün Türkler mi katledilipte mi müslüman edildi? Hayır. Sadece bir kısmı ve siz bunu bütün Türkler katledilmiş gibi diyorsunuz ayrıca İngilizlerin o araplarla türklerin arasın da ne dolaplar çevirdiğini bile bilmiyorsundur daha.

En iyi cevaplar
0
Allah Rızası İçin Camdan Atla ve Öl. (ARİCAVÖ)
Kardeşim sen daha hiçbir şey bilmiyorsun bu konu hakkın da boşuna burada konuşarak kendini küçük düşürme.
O katliam yapanlar çocuklara zulmedenler öbür tarafta mistiyle çekecekler cezalarını onların sonu da öyle.
tabikide tanrı sadist mi ki bunlara izin veriyor .s