Mübarek Konuşmalar Kaynaşmalar :P

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet Gençler Fight Başlasin.
Bi Köşede Kalın Yazan abi Karşiti Bestia Bi Köşede Pırt yapan şarap İçen Lider12
Kim Kazancak Bütün Paralar yatırılsın.
KAVGA BAŞLASİN. :ASDASD

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
hz.muhammed = arap

okey sorun yok :)[DOUBLEPOST=1407622950,1407622919][/DOUBLEPOST]
ateist değil agnostiğim
Kardeşim benim tepemin tasını arttırma O zaman da Dünya da ki en cahil yer orasıydı o yüzden Arap olarak oraya gönderildi!
Bir taraflarınız yiyorsa gidin bunları bize sormanız yerine bunları çok iyi bilen Din adamlarına sorun da alın ağzınızın payını.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
asmak kesmek kelle uçurmak bumudur müslümanlık :)
Sen herhalde her ''ALLAHUAKBAR'' diyenleri Müslüman sanıyorsun her halde.[DOUBLEPOST=1407623179,1407623111][/DOUBLEPOST]
Türkiyedeki müslümanlar (temsili değil) cuk diye oturdu xd
Biz cuk diye oturmadık burada sen kendi kendini küçük düşürdün çünkü ben sana sorularının cevaplarını verdim fakat sen halen daha aynı soruları sorup duruyorsun.

En iyi cevaplar
0
Kardeşim benim tepemin tasını arttırma O zaman da Dünya da ki en cahil yer orasıydı o yüzden Arap olarak oraya gönderildi!
Bir taraflarınız yiyorsa gidin bunları bize sormanız yerine bunları çok iyi bilen Din adamlarına sorun da alın ağzınızın payını.
zaten başka yere gönderilmemiş ki sadece arap adasına diğerleri önemli değil
Gerektiğinde Kafirler Herdaim Öldürülecektir.
zaten bu yüzden herkes müslümanlığı terörist dini olarak görülüyor

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
zaten başka yere gönderilmemiş ki sadece arap adasına diğerleri önemli değil

zaten bu yüzden herkes müslümanlığı terörist dini olarak görülüyor
Peygamber efendimiz (s.a.v.) bütün evrene gönderilmiştir ve senin bunu anlayacağını sanmıyorum çünkü o akla sahip değilsin gibi gözüküyorsun sana bunu burada açıklasam bile anlayamayacaksın/algılayamayacaksın.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bazi Haddini Bilmeyen Müslümanlar[IŞİD GİBİ] O yüzden Müslümanlarin adini kötüyülar.
Onlar müslüman değil ingiliz köpekleri aslın da onlara cehennem köpekelri deniliyor bve kuran da da belirtilmiş bir durumdadırlar.
Onların müslüman olmadığı kanıtlandı bile siz hala uyuyun.

En iyi cevaplar
0
Peygamber efendimiz (s.a.v.) bütün evrene gönderilmiştir ve senin bunu anlayacağını sanmıyorum çünkü o akla sahip değilsin gibi gözüküyorsun sana bunu burada açıklasam bile anlayamayacaksın/algılayamayacaksın.
sanırım yazdıklarımı sen anlamıyorsun bütün evrene gönderildi diğerlerin neden haberi yok yani hristiyanlar ve diğer dindekiler cehenneme müslümanlar cennete ilgiç

En iyi cevaplar
0
Onlar müslüman değil ingiliz köpekleri aslın da onlara cehennem köpekelri deniliyor bve kuran da da belirtilmiş bir durumdadırlar.
Onların müslüman olmadığı kanıtlandı bile siz hala uyuyun.
eski din hocam gibi konuştun evrim teorisi 100 yıl önce çökertildi e hani kanıtın felan nerde :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şu içimde ki şeytandan bıktım usandım artık ben ''olmayacak'' yazacağım diyorum fakat bir de bakıyorum ki ''olacak'' yazmışım.
Aklımı ele geçirmeye çalşıyor resmen.