- En iyi cevaplar
- 0
Cengiz Han az mı katliam yaptı? Dünyayı fethetmek için yaptı.canım sen araplarla türkleri hep dostmu sanıyorsun hangi tarih kitabını açarsan aç tabi okullardakileri değil cengiz hanın arap katliamına bak
Cengiz Han az mı katliam yaptı? Dünyayı fethetmek için yaptı.canım sen araplarla türkleri hep dostmu sanıyorsun hangi tarih kitabını açarsan aç tabi okullardakileri değil cengiz hanın arap katliamına bak
gazap mı felan mı olması gerek illa sadece o çocukların acı çekmemesi bile bir şeyCidden aklın Güzelmiş akrdeş bastıra bastıra kullan bu akdar da cahil kalınmaz ya!
Ulan Allah ne demiş? Son peygamberden sonra bir daha peygamber gelmeyecek ve Allahın gazabı olmayacak diyor sen daha neyine konuşuyorsun?
Biz şu an da son evrelerdeyiz bir kaç yüzyıl içerisin de ise kıyamet kopacak artk bir şey kalmadı.
Arap ve Türkler Dost değiller Saten Ben Umreye gitmiştim hep beni itti arapalr ne bileyim türklere çok kötü davrandilar ama medineki arap türkleri hep seviyolardi hep iyi davrandilar. mekkeli araplar bize düşman..canım sen araplarla türkleri hep dostmu sanıyorsun hangi tarih kitabını açarsan aç tabi okullardakileri değil cengiz hanın arap katliamına bak
Ben verdims en görmedin şuraya atığımız bir kaç linke bakmaya da üşeniyorsun burayı terk et ha bizi deniyorsan daha burada ne duruyorsun? Kendini ne sanıyorsun?Ben sorumun cevabını alamadım
araplarla olanı intikam için yaptıCengiz Han az mı katliam yaptı? Dünyayı fethetmek için yaptı.
Allah Rızası İçin Camdan Atla ve Öl. (ARİCAVÖ)gazap mı felan mı olması gerek illa sadece o çocukların acı çekmemesi bile bir şey![]()
iyi öğrenseydin iyidi askerlerinin çoğu türk (Cegiz Han'ın soyu Çinliler'ce ''Şa-To'' adı verilen Türkler'e dayanır ki bu Türkler, Kök-Türkler'in devamıdır.)cengizhan moğol?
Ulan hadi diyelim ki Türkler katledildi.araplarla olanı intikam için yaptı
Cengiz Han = Moğoliyi öğrenseydin iyidi askerlerinin çoğu türk (Cegiz Han'ın soyu Çinliler'ce ''Şa-To'' adı verilen Türkler'e dayanır ki bu Türkler, Kök-Türkler'in devamıdır.)
tabikide tanrı sadist mi ki bunlara izin veriyor .sAllah Rızası İçin Camdan Atla ve Öl. (ARİCAVÖ)
Kardeşim sen daha hiçbir şey bilmiyorsun bu konu hakkın da boşuna burada konuşarak kendini küçük düşürme.
O katliam yapanlar çocuklara zulmedenler öbür tarafta mistiyle çekecekler cezalarını onların sonu da öyle.
İlla ya küfürden ya da dayaktan anlayan bir tipsin herhalde.tabikide tanrı sadist mi ki bunlara izin veriyor .s
hz.muhammed = arapCengiz Han = Moğol
Olay bitmiştir tartışmayı kapat.
ateist değil agnostiğimTürkiyedeki ateistler (temsili değil)