- En iyi cevaplar
- 0
Biri Eğlence Dediyse Bende Bİ Türkü Patlatiyim.
Biri Eğlence Dediyse Bende Bİ Türkü Patlatiyim.
Onu bende biliyorum ama belki diye bir ihtimal var.Bak şimdi ****liğine diyecek gör sen![]()
4. olucak galiba ateist değilim ve ben o kalemi icat edeni sana kanıtlarla söyleyebilirim hatta adamın resmi bile olabilirVideoyu izle daha ''Ateistim'' diyebiliyorsan bırakırım seni.
Nayur ama ben bunu istiyorem..İlla gözünü mü yakayım yoksa bunla kopar mısın?
Ee neye inanıyorsun?4. olucak galiba ateist değilim ve ben o kalemi icat edeni sana kanıtlarla söyleyebilirim hatta adamın resmi bile olabilir![]()
Ben de bunu;Nayur ama ben bunu istiyorem..
inanmıyorum ama elimde şöyle bir şey varAcaba evrime inanıyorsan o arada kalan yarı insan yarı maymun kısma ait kalıntıları gösterir misin?![]()
Seni dondururum çocuk çabuk lafını geri al seviyorum ben o kızıLanet olsu f*** yo![]()
Vikipedi bile buna ''Dinsizlik'' sınıfına alıyor.adam iki saattir agnostistim diyor![]()
İskelet'i Görünce Beninanmıyorum ama elimde şöyle bir şey var
Dondur bide yanima o azgun kuzu getirSeni dondururum çocuk çabuk lafını geri al seviyorum ben o kızı![]()
sana agnostiğin gerçek tanımını söyliyim din ile atesitliğin arasında kalma gibi bişeydir sağ elini din sol elini atesitlik gibi düşün ben tam ortadayımVikipedi bile buna ''Dinsizlik'' sınıfına alıyor.