Mübarek Konuşmalar Kaynaşmalar :P

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kurandaki yazanları tam anlamıyla okumayıp ''Yıha ben 4 kitabı birden okdm bi kere tmm mı .s .s '' diyen birisiyle Allah'ın varlığını konuşmak gereksiz bence. Ne derseniz deyin akıllanmayacak. Ateistken müslüman yaptığım kişiler var. İstersen itina ile ateist tedavi edilir :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kurandaki yazanları tam anlamıyla okumayıp ''Yıha ben 4 kitabı birden okdm bi kere tmm mı .s .s '' diyen birisiyle Allah'ın varlığını konuşmak gereksiz bence. Ne derseniz deyin akıllanmayacak. Ateistken müslüman yaptığım kişiler var. İstersen itina ile ateist tedavi edilir :)
Harbiden sana şimdi saygı duyuyorum sen nasıl davrandın o kadar strese?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
EVET YENİ KONUMUZ..
TÜRKLERİ ÖVMEK. :D
Türkler Yani Bİzler B) İnsanlariz. :D

En iyi cevaplar
0
ya olay hikayenin başı çok saçma bir 2 kişi cenneten kovulduğu için bizde imtihan oluyoruz bir meyve için :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Harbiden sana şimdi saygı duyuyorum sen nasıl davrandın o kadar strese?
Aslında tedavi ettiklerim bu arkadaş kadar değillerdi. Hani bazı sayfalar vardır, karikateist, sorgulayan gibi. O tür sayfalardan saçma sapan bilgiler öğrenip gelen kişiler. Bu arkadaşta o da yok yani yarı cahil diyelim. Cahilden değil yarı cahilden korkacaksın :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ya olay hikayenin başı çok saçma bir 2 kişi cenneten kovulduğu için bizde imtihan oluyoruz bir meyve için :)
Orada sana bir şey anlatılmaya çalışmış: Allah(c.c)'nin sözünü dinlemezsen ve şeytana uyarsan Cennet'inden olursun. İnsan iradeli bir varlık zaten Hz. Adem yemese cennette doğsaydık irademize yenik düşüp yasak elmayı yerdik tüm insanlar birden dünyaya gelirdi ve tam bir kıyamet olurdu değil mi?