Mübarek Konuşmalar Kaynaşmalar :P

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ha Eğer Namaz Kılarken Aklinize abuk subuk şeyler geliyorsa Sİz İmanlisiniz Demekttir Fatih Çıtlak demişti Starda. Ramazanda.

En iyi cevaplar
0
Evet.. En sevmediğim ateist tipi. Ne kadar basit iddialar yahu bunlar :)
ayy dmi dmi allah vrsa afrikadki cocklr ndn aç .s[DOUBLEPOST=1407625880,1407625847][/DOUBLEPOST]
Bu Dünyada Güvensiz Olacaksa Olsunki İnsanlar'a güven ama güvenirken iyibir düşün güvensende başini yakarsanda ona günah işlencek.
demek istediğim kendir araştır öğren televizyona felan bağlı kalma

L

LifeTaker

Ziyaretçi
evet suçsuz olduğumuz halde girdiğimiz imtihanda

onlara pek fazla güvenme derim ben
''suçsuz olmak''?? Daha basit iddiaların var mı liste yapar mısın tek tek cevap verip arkadaşları bilgilendirmek istiyorum :) Böyle yarım yamalak bilgilerle bir yere varamayız arkadaşların da kafası karışıyor

En iyi cevaplar
0
Allah Herkezi İmtihan'a Sokuyor değil mi?
evet sen toksun hatta bazılarınız kilo vermekle uğraşıyor ailen sağ ve evin var
''suçsuz olmak''?? Daha basit iddiaların var mı liste yapar mısın tek tek cevap verip arkadaşları bilgilendirmek istiyorum :) Böyle yarım yamalak bilgilerle bir yere varamayız arkadaşların da kafası karışıyor
söyle bakalım ne yapmışız biz daha doğrusu ben :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Afrikada Çocuklara Yardım etmemizi bekliyor Allah Buda bizleri İmtihan etme yolu.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
hop bu soruyu görmemişim okuduğum bi kitaptan örnek vereyim: tanrı kötülüğü önlemek istiyor da gücü mü yetmiyor öyleyse o güçsüzdür
yoksa gücü yetiyor da kötülüğü önlemek mi istemiyor öyleyse iyi niyetli değildir
Dediğin aynı şey gibi; Factions sunucularda pvp açık admin yapamadığından mı engelleyemiyor yoksa kötülüğünden mi engellemiyor.

En iyi cevaplar
0
Afrikada Çocuklara Yardım etmemizi bekliyor Allah Buda bizleri İmtihan etme yolu.
gücü mü yetmiyor :)[DOUBLEPOST=1407626560,1407626443][/DOUBLEPOST]
Dediğin aynı şey gibi; Factions sunucularda pvp açık admin yapamadığından mı engelleyemiyor yoksa kötülüğünden mi engellemiyor.
anlayabilicekleri bir örnek verdin admin olmakta birnevi tanrı gibi (başka yerlere çekmeyin) insanları kontrol ediyorsun felan :)