faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
komiksin ben dokunarak dedim şu an ben başka şeylerde hissedebilirimEğer ki abdest alıp hakkı ile 2 rekat namaz kılarsan emin ol Allah (c.c)'ıda hissedersin.![]()
komiksin ben dokunarak dedim şu an ben başka şeylerde hissedebilirimEğer ki abdest alıp hakkı ile 2 rekat namaz kılarsan emin ol Allah (c.c)'ıda hissedersin.![]()
Dokunarak ulaşamazsın tabii ki o ancak hakkı ile dinini yaşayıp Cennet'e girebilirsen.komiksin ben dokunarak dedim şu an ben başka şeylerde hissedebilirim![]()
Evet.. En sevmediğim ateist tipi. Ne kadar basit iddialar yahu bunlarkomiksin ben dokunarak dedim şu an ben başka şeylerde hissedebilirim![]()
evet suçsuz olduğumuz halde girdiğimiz imtihandaDokunarak ulaşamazsın tabii ki o ancak hakkı ile dinini yaşayıp Cennet'e girebilirsen.
onlara pek fazla güvenme derim benHa Eğer Namaz Kılarken Aklinize abuk subuk şeyler geliyorsa Sİz İmanlisiniz Demekttir Fatih Çıtlak demişti Starda. Ramazanda.
Bu Dünyada Güvensiz Olacaksa Olsunki İnsanlar'a güven ama güvenirken iyibir düşün güvensende başini yakarsanda ona günah işlencek.evet suçsuz olduğumuz halde girdiğimiz imtihanda
onlara pek fazla güvenme derim ben
ayy dmi dmi allah vrsa afrikadki cocklr ndn aç .s[DOUBLEPOST=1407625880,1407625847][/DOUBLEPOST]Evet.. En sevmediğim ateist tipi. Ne kadar basit iddialar yahu bunlar![]()
demek istediğim kendir araştır öğren televizyona felan bağlı kalmaBu Dünyada Güvensiz Olacaksa Olsunki İnsanlar'a güven ama güvenirken iyibir düşün güvensende başini yakarsanda ona günah işlencek.
Şimdi şöyle diyelim biraz tuhafıma gitti, sana dedenden bir borç kaldı bu konuda senin bir suçun yok o yüzden deden olmayacak mı?evet suçsuz olduğumuz halde girdiğimiz imtihanda
Allah Herkezi İmtihan'a Sokuyor değil mi?ayy dmi dmi allah vrsa afrikadki cocklr ndn aç .s
''suçsuz olmak''?? Daha basit iddiaların var mı liste yapar mısın tek tek cevap verip arkadaşları bilgilendirmek istiyorumevet suçsuz olduğumuz halde girdiğimiz imtihanda
evet sen toksun hatta bazılarınız kilo vermekle uğraşıyor ailen sağ ve evin varAllah Herkezi İmtihan'a Sokuyor değil mi?
söyle bakalım ne yapmışız biz daha doğrusu ben''suçsuz olmak''?? Daha basit iddiaların var mı liste yapar mısın tek tek cevap verip arkadaşları bilgilendirmek istiyorumBöyle yarım yamalak bilgilerle bir yere varamayız arkadaşların da kafası karışıyor
hop bu soruyu görmemişim okuduğum bi kitaptan örnek vereyim: tanrı kötülüğü önlemek istiyor da gücü mü yetmiyor öyleyse o güçsüzdürİslamda olan en ufak sizin tabir ile ''bug'' göster.![]()
Dediğin aynı şey gibi; Factions sunucularda pvp açık admin yapamadığından mı engelleyemiyor yoksa kötülüğünden mi engellemiyor.hop bu soruyu görmemişim okuduğum bi kitaptan örnek vereyim: tanrı kötülüğü önlemek istiyor da gücü mü yetmiyor öyleyse o güçsüzdür
yoksa gücü yetiyor da kötülüğü önlemek mi istemiyor öyleyse iyi niyetli değildir
gücü mü yetmiyorAfrikada Çocuklara Yardım etmemizi bekliyor Allah Buda bizleri İmtihan etme yolu.
anlayabilicekleri bir örnek verdin admin olmakta birnevi tanrı gibi (başka yerlere çekmeyin) insanları kontrol ediyorsun felanDediğin aynı şey gibi; Factions sunucularda pvp açık admin yapamadığından mı engelleyemiyor yoksa kötülüğünden mi engellemiyor.