Benimle biraz vakit geçirmeniz lazım burada şunu şunu diyin şöyle diyin falan olayları hikaye.. İşi öğrenmeniz gerek tabi yabancı forum işi uzun biraz takılıp saygınlık kazanmanız lazım.. Oyun olarak da Dota 2, DayZ (bu oyunlarda kız oyuncu sayısı oldukça fazla) oynayabilmeniz lazım.. Minecraft'da da bulabiliriz ama küçük yaşta kız olmasından korkarım.. Ayrıca yaşlar önemli.. Birde sevgilisiyle oynayan var tam sevgilisi yanındayken yazarsanız kıza biraz fail olursunuz.. Genelde kız olduklarını söylemezler oynarken konuşmalarınız sayesinde oyuncuları etkileyip onlarında konuşmasını sağlamak önemli.. Yani eğlenceli olmak..
Ha bir şey daha var Twitch.. Orada pek umursamazlar sizi ama sub olursanız (4.99 dolar vereceksiniz), sub günlerinde konuşabilirsiniz hatta sizi steamdan bile ekleyebiliyorlar (denendi ve onaylandı)..
Buradan bu kadar öneri verebilirim..
Ek: LoL de var ama ben nefret ediyorum o oyundan.. İstediği kadar kız olsun o oyunu oynayan kızlara gıcık olurum.. Ayrıca dalga bile geçerim..
Birde tip önemli tipini bilmediğiniz kızlara fazla ilgi göstermeyin.. Bir şekilde öğrenin skype kamera açın (ben açıyorum arada)