>Forumda Bayan Üye Varmı Merak Ettim :P

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız konu o kadar koptu ki konuyu açan adam bile fransız kaldı artık WQa.w:QDas

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kız olsam ben varım demem.. Forumun durumu belli.. Biraz düşünerek konu açın bence..

Ayrıca genç veya olgun bir kızın bu forumda dolaşacağını da sanmıyorum.. Olsa olsa 2-3 bilgi arayan ufak kızlar girer (o da nadir yani).. Türk kız değilde yabancı kız bulabilirsiniz yabancı forumlarda veya oyunlarda.. Size "nasıl yabancı kız bulunabilir" diye taktik verebilirdim ama yeterli bir ingilizcenizin olması lazım, birazda kızları etkileyecek cümleler ve azıcık da yaş.. Ayrıca anlatmayacağım sonra kızlar Türklerden soğur.. B)

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kız olsam ben varım demem.. Forumun durumu belli.. Biraz düşünerek konu açın bence..

Ayrıca genç veya olgun bir kızın bu forumda dolaşacağını da sanmıyorum.. Olsa olsa 2-3 bilgi arayan ufak kızlar girer (o da nadir yani).. Türk kız değilde yabancı kız bulabilirsiniz yabancı forumlarda veya oyunlarda.. Size "nasıl yabancı kız bulunabilir" diye taktik verebilirdim ama yeterli bir ingilizcenizin olması lazım, birazda kızları etkileyecek cümleler ve azıcık da yaş.. Ayrıca anlatmayacağım sonra kızlar Türklerden soğur.. B)

Tatktiği merak ettim, anlatsana. Ayrıca ben hayatım boyunca hiçbir kızı kendimden soğutmadım, soğutmamda. :D
(İngilizcem iyi)

ParaVer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

İngilizcem iyidir anlat bana.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimle biraz vakit geçirmeniz lazım burada şunu şunu diyin şöyle diyin falan olayları hikaye.. İşi öğrenmeniz gerek tabi yabancı forum işi uzun biraz takılıp saygınlık kazanmanız lazım.. Oyun olarak da Dota 2, DayZ (bu oyunlarda kız oyuncu sayısı oldukça fazla) oynayabilmeniz lazım.. Minecraft'da da bulabiliriz ama küçük yaşta kız olmasından korkarım.. Ayrıca yaşlar önemli.. Birde sevgilisiyle oynayan var tam sevgilisi yanındayken yazarsanız kıza biraz fail olursunuz.. Genelde kız olduklarını söylemezler oynarken konuşmalarınız sayesinde oyuncuları etkileyip onlarında konuşmasını sağlamak önemli.. Yani eğlenceli olmak..

Ha bir şey daha var Twitch.. Orada pek umursamazlar sizi ama sub olursanız (4.99 dolar vereceksiniz), sub günlerinde konuşabilirsiniz hatta sizi steamdan bile ekleyebiliyorlar (denendi ve onaylandı)..

Buradan bu kadar öneri verebilirim..

Ek: LoL de var ama ben nefret ediyorum o oyundan.. İstediği kadar kız olsun o oyunu oynayan kızlara gıcık olurum.. Ayrıca dalga bile geçerim..

Birde tip önemli tipini bilmediğiniz kızlara fazla ilgi göstermeyin.. Bir şekilde öğrenin skype kamera açın (ben açıyorum arada)

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Forum genellikle erkek ile dolu hep bir erkek görüyoruz bir erkek olarak insan merak ediyor Forumda kız var mı ? diye yani sonuçta LOL gibi bir oyunları oynayan kişileriz ve bu oyunlarda hep küfür eden erkekler ile karşılaşıyoruz tabi küfür edebilirler ama hep erkek yani kız çıksa elmas 5 fln insan yuh diyor erkekler genellikle kızları güzel minik şirin tatlı ayıptır söylemesi öpüceğin biri olarak görüyor tabi bu durumda kızlara hemen atlıyor biraz sapıklaşıyor ama sonuçta yavşıyo duramıyor içinden geliyor zaten Sherien sanada katılıyorum bir kız isen ve MinecraftTürkiye"ye üye isen bence "KIZIM" dememelisin bu durumda binlerce mesaj atabilirler zaten Minecraft serverlerinde Creative serverlerinde "Sew arıyorum" lafı yaygın yani kızlara tavsiyem LOL,Mc ve MinecraftTR gibi yerlerde KIZIM demeyin sanki ceylan bulmuş gibi atlarlar üstünüze bu durumda dediğim gibi baya rahatsız olucaksınız :) Kızlara İYİ ŞANSLAR DİLERİM... :) MCTR"DE :D :)[DOUBLEPOST=1408780238,1408779960][/DOUBLEPOST]Sherien sonuna kadar haklısın yani