Minecraft Minigames-HungerGames Dostuk Kazandı

osmankucuk12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Videolar SonOyuncuda çekilmiştir türk serverlerinide tanıtmış oluyoruz bu süreçte.
Şansıma tam öldürücekken bu seferde süre bitti dostluk kazandı diyelim iyi seyirler kanala abone olup bana destek olurmusunuz.[DOUBLEPOST=1407698724,1407698673][/DOUBLEPOST]@ParaVer @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul @AzlaazTR @Red_ @ShouldToBe @VerectusGC @Prospekt @Laloww @unununium @Laizen @98IamLegend98 @Reix @AxcelaD @sergun26 @Coolkinq12 @lider12 @Minecrafter_Chromeo @Mantis11 @mizore61 @HeroMineX @HeavenZ @__NiqhtRide__ @ColdFireTR @ByTheEfsane
@ⓢⓟⓘⓓⓔⓡⓤⓢ
@IRFN @ByNovem
Video şuanda işleniyor beyler bi destek çıkın bana ya :)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sonoyuncunun sg si berbat
edit: nedeni hep altın şeyler deri ve taş kılıç fln var hep aynı

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Türk serverinde oynıyalım dedik bir sonraki videomuzu mcsgde çekicez büyük ihtimalle
Editinin cevabı ise onu @IRFN 'a sormak gerekli chestleri nasıl ayarladıysa o çıkıyor bizede :)
Malesef Spiderus isimli üyenin mesajına cevap vermeyeceğim. Son Oyuncu'nun Survival Games plugini baştan sona DonduranAtes tarafından kodlanmıştır. Yanılmıyorsam 30-40 adet SG sunucumuz var ve hepsi dolu olmakla birlikte sırada bekleyen onlarca kişi oluyor genelde. Emeğe saygısı olmayan, yüzlerce oyuncunun aksini düşünen zihniyetteki arkadaşlara söylüyorum. Madem ki SO-SG berbat diyorsunuz, kullanıcı adınızı verin de o bölümden uzaklaştıralım sizi.

osmankucuk12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Malesef Spiderus isimli üyenin mesajına cevap vermeyeceğim. Son Oyuncu'nun Survival Games plugini baştan sona DonduranAtes tarafından kodlanmıştır. Yanılmıyorsam 30-40 adet SG sunucumuz var ve hepsi dolu olmakla birlikte sırada bekleyen onlarca kişi oluyor genelde. Emeğe saygısı olmayan, yüzlerce oyuncunun aksini düşünen zihniyetteki arkadaşlara söylüyorum. Madem ki SO-SG berbat diyorsunuz, kullanıcı adınızı verin de o bölümden uzaklaştıralım sizi.
So-SG Kesinlikle berbat değil premium almadan önce aldıktan sonrada burada oynuyorum yabancı serverlere göre bin kat daha iyi bunu size yaranmak için söylemiyorum hem ortam açısından hemde oynanış bakımından daha iyi bana göre cevap verdiğin için teşşekür ederim bu arada

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne güzelki SO-SG'de daha az hacklı oyuncu var. Nedense bana MCSG'de herkes hack gibi geldi :)