Minecraft premium hesap kiralamak

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Kendini Çakal Sanıyorsun Demekki :) Adam Gidipte Küfür Etmeyecek Beni Banlayın Beni Banlayın Demeyecek Sadece Bir Hile Açacak Ve Premiuma Yazık Olacak Gerçi Hangi Akıllı Şahıs Premium Kiralarki :p
Ben ? Parasını ödedim istediğimi yaparım ve burda çakallıkla alakası yok artık kullanmıyorum ve başkalarının kullanmalarını istiyorum parasını ödesin sonra istediğini yapar

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben ? Parasını ödedim istediğimi yaparım ve burda çakallıkla alakası yok artık kullanmıyorum ve başkalarının kullanmalarını istiyorum parasını ödesin sonra istediğini yapar
Kiralık Premium Hesap :p Bari Satsaydın :p Eğer Öğle Kiralıyacak Varsa 60 TL Premium Alıp 10 AY Kiralıyayım 100 Tl İyiymiş Bu İş :D

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kiralık Premium Hesap :p Bari Satsaydın :p Eğer Öğle Kiralıyacak Varsa 60 TL Premium Alıp 10 AY Kiralıyayım 100 Tl İyiymiş Bu İş :D
satmayı düşündüm ancak alırken yazdığım e posta adresini kullanıyorum ayrıca ben sadece 1 kişiye kiralarım demedim

067_Ferhat

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kiralama cunku serverler da ban yiyebilir

Telefondan yazıyorum yanlış yazarsam özür dilerim...

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence herkesinde dediği gibi önce bir oku bilgileri.
Hem kiralamak ile ilgili düşüncen varsa kimse almaz diye düşünürüm. Ayriyetten bunu herkes söylüyor. Mojang dışında bir yerden hesap satın almak yasak. 1 ay bile geçmeden banlanıyor.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sozlesmeyi okudunuzmu ? Hic bir yasa disi tarafi yok gayette yapabilir
Yapılsın yapılsın terecinin tereyağını alıp başkasına satmak zaten çok böyle yasal bir şey. Baya hatta yaparsan sana ödül falan veriyorlar hani meslek falan buluyorlar kariyer yapıyorsun baya valla lan öyle şeyler oluyormuş.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bana eskiden yaygın olan DVD kiralama olayını hatırlattı. :) Güzel bir düşünce olabilir karlı da çıka bilirsin. Fakat bunu yapmayı düşünüyorsan bu forumdan farklı bir yerde yapmak zorundasın. Bildiğin üzere bu forumda yasak olan bir konu.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yapılsın yapılsın terecinin tereyağını alıp başkasına satmak zaten çok böyle yasal bir şey. Baya hatta yaparsan sana ödül falan veriyorlar hani meslek falan buluyorlar kariyer yapıyorsun baya valla lan öyle şeyler oluyormuş.
Arkadasim sozlesmeyi okudunmu ? Oku ole gel sozlesme sadece sw sahiplerini ilgilendiriyor oyuncu esitligi adina yayinlanmis birsey.