Mod Yapımcıları Gelin!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha sen bildiğin yeni bir oyun istiyorsun ama cidden süper olur :D
Ben de zaten sıfırdan oyun ve oyun bileşenlerini kullanmam gerektiği için zor buldum.Normalde çok işe gelecek bir konu değil ama alanında tek olduğu için fena halde tutma ihtimali var.(modu yaparsam ünlü oluruz falan yani .s .s)

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, yapmak çok zor. Ama sade Minecraft'tan sıkıldım. Böyle bir mod sıkıntı giderebilir.
İnsanlara i*nelik filan yaparım çok komik olur :D[DOUBLEPOST=1407867591,1407867483][/DOUBLEPOST]
Ben de zaten sıfırdan oyun ve oyun bileşenlerini kullanmam gerektiği için zor buldum.Normalde çok işe gelecek bir konu değil ama alanında tek olduğu için fena halde tutma ihtimali var.(modu yaparsam ünlü oluruz falan yani .s .s)
Aynen çok tutar mod.Ama hemen başlamayın bir grup kurun kendinize çünkü tek blişi ile mümkün değil.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@_Iskefiyeli_ onu bunu bilmem ve hayallerini yıkmakta istemem ama böyle bir mini game vardı! Dokunduğun zombi oluyordu. İnternet'te gezinirken videosunu görmüştüm!

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araya benide sıkıştırın :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen insanlara i*nelik filan yaparım çok komik olur :D[DOUBLEPOST=1407867591,1407867483][/DOUBLEPOST]
Aynen çok tutar mod.Ama hemen başlamayın bir grup kurun kendinize çünkü tek başına olmaz.
Benim tek başıma kodladığım 270 mb arşivim var.(texture dahil değil.)Tek başıma yaparım ama sadece uzun sürer.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam da çok daha fazla detay var bunda.
Tahminim neredeyse hiç texture kullanılmayacağı için 50-90 kb arasına kapanır.Dikkat et kb diyorum.Benim arşiv de bulundurduğum 270 mb.Zaten benim "Magical Wands" sırf kodla 400 kb civarı falan.[DOUBLEPOST=1407868025,1407867974][/DOUBLEPOST]
Tahminim neredeyse hiç texture kullanılmayacağı için 50-90 kb arasına kapanır.Dikkat et kb diyorum.Benim arşiv de bulundurduğum 270 mb.Zaten benim "Magical Wands" sırf kodla 400 kb civarı falan.
(yazmayı unutmuşum direk cevapla diyerek yazmışım kusura bakma.)

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@AlichosTR bu arada Minecrafttaki Dünya'nın alanını kısıtlayacak veya ayarlayabilecek bir mod yazabilir misin? Tabii öncelik @_Iskefiyeli_ 'de ondan sonra bakarsan sevinirim!
@Red_ uzun zaman nce bakmıştım! Şuanda internette geziniyorum zaten o videoyu bulmak için![DOUBLEPOST=1407868322,1407868242][/DOUBLEPOST]@Red_ videoyu da buldum! Al sana link:

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Araştırdım da, "You Are The Zombie" diye bir mod var. Güneşte yanıyorsun, köylüler senden kaçıyor. Benim istediğim şu, buradakiler aynı olacak fakat etrafta şehirler ve insanlar da olacak. Ayrıca zırh ve kılıç kullanabileceğiz. Kapı kırabileceğiz.

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@AlichosTR bu arada Minecrafttaki Dünya'nın alanını kısıtlayacak veya ayarlayabilecek bir mod yazabilir misin? Tabii öncelik @_Iskefiyeli_ 'de ondan sonra bakarsan sevinirim!
@Red_ uzun zaman nce bakmıştım! Şuanda internette geziniyorum zaten o videoyu bulmak için![DOUBLEPOST=1407868322,1407868242][/DOUBLEPOST]@Red_ videoyu da buldum! Al sana link:
Fena kapak oldum -,-[DOUBLEPOST=1407868462][/DOUBLEPOST]
Araştırdım da, "You Are The Zombie" diye bir mod var. Güneşte yanıyorsun, köylüler senden kaçıyor. Benim istediğim şu, buradakiler aynı olacak fakat etrafta şehirler ve insanlar da olacak. Ayrıca zırh ve kılıç kullanabileceğiz. Kapı kırabileceğiz.
Kırık şehirler olsun aynen.Senin eski bir tane konun vardı ondaki gibi.