cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben 1 tl bile veremiyom :/Problem değil fakirlere oyuncu kafası veriyorum
Ulan bir sunucuda 100tl verip vip alıyorsunuzda paraya kıyıp pre almıyorsunuz![]()
Ben 1 tl bile veremiyom :/Problem değil fakirlere oyuncu kafası veriyorum
Ulan bir sunucuda 100tl verip vip alıyorsunuzda paraya kıyıp pre almıyorsunuz![]()
Sen de ondan farksız değilsin. Eğer anlamazsan kırmızı yeri okumanı öneririm.
YakalandıVay be nasıl da anladıAma ne yapayım, çok rencide edici oluyor
![]()
Anlaşılacağını bile bile yaptım zaten. Ayrıca benimle gereksiz muhatap olmazsan sevinirim.Yakalandı
Ben ikisini de yapmıyorum. ._.Kusruma bakma da çalışırsan verirsin
çalışmazsan çocuk gibi sızlanırsın.
Ben pre hesabımı sunucularımdan gelen kârdan aldım.
Belki aynı okuldayız benden küçük?Beyler siz ne yapmaya çalışıyorsunuz post kasmayın. O adamda yeni başlamış olabilir nerden biliyorsunuz ? @Reix o senin arkadaşın olduğuna göre sende çok büyük değilsin.
Davranışlarından belli oluyor kaç yaşında olduğun.Belki aynı okuldayız benden küçük?
Belki dedik hemen atlama diye.Davranışlarından belli oluyor kaç yaşında olduğun.
Premium Kredi kartı istiyor evlat. bu TL olarak 65 TL eder şimdi sessiz olabilirsin.Problem değil fakirlere oyuncu kafası veriyorum
şaka yapmıştım.Ama şakadan alnamiyorsan ona göre davranırım.Edebiyat seviyenin düşük olması sebebiyle yaptığım iğnelemeye çocukça bir lakap takmandan hoşlanmadım.
Mümkünse biraz daha olgun yorumlar yaz ve amacın yorum arttırmak olmasın.
Beni hatirlamadınn galiba.Eski serverindeydim.Yazardim.Sonra pc çöktüYorum ve Konu geçmişlerime bakarsan davranış tarzımı zaten anlarsın.
Mümkünse uyum sağlamaya çalış.