Sinirden az sonra jeb_ i öldürecem tutsun biri beni

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şimdi bu konu da birçok arkadaşımız @TheProfessional arkadaşımızın egoist birisi olduğunu düşünüyor fakat bu arkadaşımız egoist değil sadece gerçekleri söylüyor ve edebiyatı da iyi.Siz bunu anlamaya bilirsiniz ve bana da karşı çıka bilirsiniz fakat bunu anlamak zordur ve şahsen ben de bunu yaşadım :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
beni premium almaya heveslendirdiniz ya helal olsun :3

(herhalde 1.5 aya biriktiririm :3)

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch korsan indir gitsin demez. Dediyse kaynak göster. Ayrıca skinler gitti çünkü yeni skin sistemi geliyor. Anladın mı "evlat"?
Twitter de demişti ama tam olarak öyle değil. Yanlış hatırlamıyorsam söyle
Paraniz yoksa fakat daha sonra Premium hesap alacaksınız korsan kullanabilirsiniz. Ama kendinizi de kötü hisstetmeyi unutmayın.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Twitter de demişti ama tam olarak öyle değil. Yanlış hatırlamıyorsam söyle
Paraniz yoksa fakat daha sonra Premium hesap alacaksınız korsan kullanabilirsiniz. Ama kendinizi de kötü hisstetmeyi unutmayın.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Ben kesinlikle hissediyorum hatta bazen oynayasım gelmiyor.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin gibi çocuklara basit şeyleri öğretmek zorunda mıyım ?
İlk önce birine nasıl hitap edeceğini belirlemeden önce bu kişi kimmiş neymiş araştır.
Hem suçlu olup hemde pişkin pişkin "bilgisayar toplarım" diyecek kadar yüzsüz yetiştirilmişsin.Tamam bir oyunu cracked oynarsın ama beğendiysen günahına girmemek için satın almak zorundasın.
Son olarak Premium Mobil Ödeme ilede alınabiliyor,umarım anlatabilmişimdir EVLAT ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
mobil'le kaç TL Minecraft.net'te mobil hakkında pi pok görmedim de ?[DOUBLEPOST=1407960706,1407960626][/DOUBLEPOST]
Notch korsan indir gitsin demez. Dediyse kaynak göster. Ayrıca skinler gitti çünkü yeni skin sistemi geliyor. Anladın mı "evlat"?[/QUOTeE]
Adam demiş. Twitter'de demiş hemde. biri demiş ki: Bana bedava bir hesap versene demiş. Notch: Korsan indir gitsin. gelecekte paran olur satın alırsın oyunu. bi kere yeni skin sistemini yapan jeb_ şimdi sessiz ol.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin gibi çocuklara basit şeyleri öğretmek zorunda mıyım ?
İlk önce birine nasıl hitap edeceğini belirlemeden önce bu kişi kimmiş neymiş araştır.
Hem suçlu olup hemde pişkin pişkin "bilgisayar toplarım" diyecek kadar yüzsüz yetiştirilmişsin.Tamam bir oyunu cracked oynarsın ama beğendiysen günahına girmemek için satın almak zorundasın.
Son olarak Premium Mobil Ödeme ilede alınabiliyor,umarım anlatabilmişimdir EVLAT ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Minecraft eula si ile o da olmayacak.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch demiş ki Korsan indir gitsin jeb skinleri sildi ona garibim oldu 1.7.5'ten sonra[DOUBLEPOST=1407881062,1407881011][/DOUBLEPOST]Her yer steve olunca steve o kadar çok olcakktı skinliler zaten kusacak stevenin şu tipinden :D şu igrenc elindeki garip pixel pixel boyalar yııgıgı[DOUBLEPOST=1407881158][/DOUBLEPOST]
Premium Kredi kartı istiyor evlat. bu TL olarak 65 TL eder şimdi sessiz olabilirsin.
Bide ben hayatımda para verip vip almadım hiç bi zaman. o viplere para verecegime 10 numara pc toplarım daha iyi :D
İninal Kart ne güne var? Her yaşdan herkes alabiliyor ve sadece 5 lira. Araştır istersen.

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crack hak yemek gibidir fakat bir yerden sonra.Yani eğer oyunu almak için yazı falan bekleyecekseniz (2015 yazı) o zamana kadar crack oynamanız açıkçası benim için sorun olmaz ama premiumu almayı hiç planlamayıp veya düşünmeyip oynuyorsanız işte o zaman cracke karşıyım :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crack hak yemek gibidir fakat bir yerden sonra.Yani eğer oyunu almak için yazı falan bekleyecekseniz (2015 yazı) o zamana kadar crack oynamanız açıkçası benim için sorun olmaz ama premiumu almayı hiç planlamayıp veya düşünmeyip oynuyorsanız işte o zaman cracke karşıyım :D
Yine öyle düşünsün ömür boyu crack oynasın.. Ama milletin nickiyle girip skini ve hesabı kullanmasın.. Bizim derdimiz bu yoksa crack oynarsa oynasın banane.. Sadece başka insanlara zararı dokunmasın yeter sonra istediğini yapsın..