osmankucuk12
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Doğru diyorMcsg full hack mı? Kafan güzelmiş kardeş güle güle yaşa.![]()
Doğru diyorMcsg full hack mı? Kafan güzelmiş kardeş güle güle yaşa.![]()
Yabancılar oyunu çok iyi oynuyor, server premium olduğu için hile açma riskine kimse giremiyor.Doğru diyormcsgde çoğu kişide hile var
yada bize göre çok iyiler
Hile kullananlar var illa mcsg bunu ancak videolardan tespit edebiliyor zamanında arkadaşım kullanıyordu video çekip ss attılar ban yedi doğruYabancılar oyunu çok iyi oynuyor, server premium olduğu için hile açma riskine kimse giremiyor.
Arkadaşımla MCSG oynarken gözümün önünde hack açtı 1. oldu Tabi ben öldüm ekran paylaşarakHile kullananlar var illa mcsg bunu ancak videolardan tespit edebiliyor zamanında arkadaşım kullanıyordu video çekip ss attılar ban yedi doğru
1 aydır 1 kerecik bile mi kazanamam ve 6 kişi mi öldürebilirim toplam ?McSg'de Bazı Hileler Görebilirsiniz Fakat Reportlarsanız Anında Ban Yer. Yada Sizden Çok İyi Oynuyorlardır Hemen Hile Diyorsunuzdur.
O Sana Bağlı Ben Her Hafta 5,6 Kere Kazanırım Hatta Ölüm Maçında Teamları Bile Keserim .1 aydır 1 kerecik bile mi kazanamam ve 6 kişi mi öldürebilirim toplam ?
Helal sana dostum iyi övdün kendiniO Sana Bağlı Ben Her Hafta 5,6 Kere Kazanırım Hatta Ölüm Maçında Teamları Bile Keserim .
Bir Mübarek Asla Kendini Övmez , Övemez ben Sadece Bir İnsanın 1 Hafta içindeki McSg Skorlarını Söyledim Kendimi Örnek Vererek.Helal sana dostum iyi övdün kendini![]()
O zaman cuma günleri oynamıyosunuzdurBir Mübarek Asla Kendini Övmez , Övemez ben Sadece Bir İnsanın 1 Hafta içindeki McSg Skorlarını Söyledim Kendimi Örnek Vererek.
Cuma Günleri Sabah Altıdan Beri Cuma Namazını Beklerim Camide .sO zaman cuma günleri oynamıyosunuzdurMr.Mübarek ^^
Hmm en uzak camiye git bence sabah 6 da camide bekliyiceğine en uzak camiye git hem camiye atılan her adım sevap değilmi uzak camiye gitCuma Günleri Sabah Altıdan Beri Cuma Namazını Beklerim Camide .s