ByNovem
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Sen bizi beyenmiyonmu hıh.mis gibi Mcsg varken niye SonOyuncu? (Sonoyuncu'nun kit pvpsine laf yok ama.)
Sen bizi beyenmiyonmu hıh.mis gibi Mcsg varken niye SonOyuncu? (Sonoyuncu'nun kit pvpsine laf yok ama.)
Sonoyuncuda 3 kere vip aldım beğenmesem alır mıydım? :3Sen bizi beyenmiyonmu hıh.
Öyle bir şey yaparsan seni illaki gamemode 0 da kıstırırız ^^Gamemode 1 alcam 300 kişi gelin isterseniz Mıhahahaa.
Öyle bi düşünceniz olmasın PREMİUMUZ!Pre Değillerdir .s
McSg Girin O Zaman .sÖyle bir şey yaparsan seni illaki gamemode 0 da kıstırırız ^^
Edit:Umarım şu an sonoyuncudayız gel istersen arenamıza bi tpne bakar[DOUBLEPOST=1407937119,1407937060][/DOUBLEPOST]@ByNovem Nazarın değdi oyuna giremiyorum
[DOUBLEPOST=1407937178][/DOUBLEPOST]
Öyle bi düşünceniz olmasın PREMİUMUZ!
Hangi oyundasınız veya isminiz ne?Öyle bir şey yaparsan seni illaki gamemode 0 da kıstırırız ^^
Edit:Umarım şu an sonoyuncudayız gel istersen arenamıza bi tpne bakar[DOUBLEPOST=1407937119,1407937060][/DOUBLEPOST]@ByNovem Nazarın değdi oyuna giremiyorum
[DOUBLEPOST=1407937178][/DOUBLEPOST]
Öyle bi düşünceniz olmasın PREMİUMUZ!
Türk serverleri daha çok hoşumuza gidiyor ama kanıt istersen bunu kanıtlarız tabikide mcsgde video çekerekMcSg Girin O Zaman .s
Kanıta Gerek Yok varsa Şekliniz McSg Bekleriz Anlamında dedim .sTürk serverleri daha çok hoşumuza gidiyor ama kanıt istersen bunu kanıtlarız tabikide mcsgde video çekerek
Minecraft - Sonoyuncu - FaberConi Altughnclr[DOUBLEPOST=1407937393,1407937357][/DOUBLEPOST]Hangi oyundasınız veya isminiz ne?![]()
Yada bir şey diyicem 3.Arkadaşımızada premium alıyoruz şuandaKanıta Gerek Yok varsa Şekliniz McSg Bekleriz Anlamında dedim .s
Sen premiydin lan. .sKanıta Gerek Yok varsa Şekliniz McSg Bekleriz Anlamında dedim .s
İvit .Sen premiydin lan. .s
.s bende preyim .s .sİvit .
Bana ne ?.s bende preyim .s .s
Evet adama ne ulan.s bende preyim .s .s
MCSG Full Hacklı SOSG %0 HacklıTürk serverleri daha çok hoşumuza gidiyor ama kanıt istersen bunu kanıtlarız tabikide mcsgde video çekerek
Mcsg full hack mı? Kafan güzelmiş kardeş güle güle yaşa.MCSG Full Hacklı SOSG %0 Hacklı