Lozan Barış Antlaşması Bitiyor!

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama teknoloji ve sermaye bakımından İsrail'in kat ve kat aşağısındayız. Nükleer silahlardan bahsetmiyorum bile. Dua savaş zamanında pek işe yaramayacak bence. :)

Senin gibi düşünen birçok insan var. :) Sadece biraz daha "hoşgörü" lazım.[DOUBLEPOST=1407962800,1407962684][/DOUBLEPOST]
Korkmuyorum :) Sadece endişe duyuyorum dünyada barış içinde yaşamak varken neden savaş olsun ki. :(

o işler biraz karışık sanki ? :)
Abd'nin bayağı ciddi bir borcu var ekonomistler o borcun ödenmesinin imkansız olduğunu düşünüyor, e-7 ülkelerinin 2023 yılında g-7 ülkelerini geçeceği düşünülüyor, dengeler bayağı değişecek. Üstelik 1914 yılında o performansı gösterdiysek şimdiki Türkiye'de işler çok farklı olabilir.
Edit: Buyur Dış borç listesi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama teknoloji ve sermaye bakımından İsrail'in kat ve kat aşağısındayız. Nükleer silahlardan bahsetmiyorum bile. Dua savaş zamanında pek işe yaramayacak bence. :)
/QUOTE]
Dua neden işe yaraması haşa? Allah izin vermese biz savaşamayız bile dua olmaz diyorsan gerçek bir müslüman değilsin demektir k.b

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Kıyametin alametleri
+
Korkmayın arkadaşlar bizim kendi savaş uçağı ve tankımız. israil ordusundan 10 kat daha güçlü ordumuz. f16 nın geliştirilmiş sürümü(f16 israil yapımı bir uçak) ve en önemliside Allah'ımız var!
Teknolojiler başka ülkelerden alıp toplama teknolojiler.İsrailin kat kat altındayız.İstedikleri an haritadan silebilirler bizi.Arkalarında amerika var.Bi tek Allah kısmı kaldı.Şimdi bana dinsiz diyeceksin ama savaşta allahın bir şey yapcağını sanmıyorum.Öyle olsa filistin vb. şu an kurtulmuştu değilmi ?.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Teknolojiler başka ülkelerden alıp toplama teknolojiler.İsrailin kat kat altındayız.İstedikleri an haritadan silebilirler bizi.Arkalarında amerika var.Bi tek Allah kısmı kaldı.Şimdi bana dinsiz diyeceksin ama savaşta allahın bir şey yapcağını sanmıyorum.Öyle olsa filistin vb. şu an kurtulmuştu değilmi ?.
Allah onları onla imtihan ediyor işte.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
+1 Savaş bu Dünya'nın bir parçası.

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsrail ekonomi olarak dünyada çok önemli bir yere sahip. Ve bunun büyük bir kısmını türkiye sağlıyor ona. Çiftçilerin aldığı tohumların %99'u israil'den geliyor. Dünyadaki birkaç ülke gazze için protesto yaparsa ve israilden hicbirsey almazsa ekonomisi çöker-zarar görür.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu Dunyada Imkansizi gördum imkansizi yaşadim Bariş dediğiniz şey nedirki ? 10 sene önce pc lerimiz neydi ? Nerden nereye geldik bana sorarsaniz teknoloji öyle gelişecekki savaşa gerek kalmayacak.