Lozan Barış Antlaşması Bitiyor!

JusticeWhip_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Teknolojiler başka ülkelerden alıp toplama teknolojiler.İsrailin kat kat altındayız.İstedikleri an haritadan silebilirler bizi.Arkalarında amerika var.Bi tek Allah kısmı kaldı.Şimdi bana dinsiz diyeceksin ama savaşta allahın bir şey yapcağını sanmıyorum.Öyle olsa filistin vb. şu an kurtulmuştu değilmi ?.
Biz israile göre hareket etsek bize kalan tek şey bi ayran bi pilav

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Allah onları onla imtihan ediyor işte.
Ya bizide intiham ederse ? Tamam müslümanız ama hiçbirşey yapmadan allahtan beklentimiz olmamalı.Onca uçağımız vb var diyosun hepsi yurtdışından alma.
Bunun dışında neler yaptık ? Eğitime önem verdikmi ? Kuranda eğitim diyor allah.Ama ülkenin yaklaşık yüzde 53 gibi bir kısmı eğitimsiz,ağzı açlıktan kokuyor,yola köprüye tapıyor.

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bizide intiham ederse ? Tamam müslümanız ama hiçbirşey yapmadan allahtan beklentimiz olmamalı.Onca uçağımız vb var diyosun hepsi yurtdışından alma.
Bunun dışında neler yaptık ? Eğitime önem verdikmi ? Kuranda eğitim diyor allah.Ama ülkenin yaklaşık yüzde 53 gibi bir kısmı eğitimsiz,ağzı açlıktan kokuyor,yola köprüye tapıyor.

Ülke çalışmıyorki gül koksun. Asgari ücret desen üzerine atlıyacaklar.girişimcilik ruhu yok.

Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu nesille afedersinizde n*h kazanırız savaşı mesela gidin sokağa bi çocuk bulun deyin ki sigara içiyonmu evet der peki namaz kılıyonmu diye sorun daha küçüğüm der emin olun bu çocuklardan bizim mahallede bolca bulunuyor

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bu nesille afedersinizde n*h kazanırız savaşı mesela gidin sokağa bi çocuk bulun deyin ki sigara içiyonmu evet der peki namaz kılıyonmu diye sorun daha küçüğüm der emin olun bu çocuklardan bizim mahallede bolca bulunuyor
Kusura bakma ama namaz ile savaş arasındaki bağı kuramadım.

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bence bu çocuklar tarihin her diliminde mevcuttu. Sadece şimdilerde sayıları çoğaldı. Ama emin ol diğer kısım hala yoldan çıkmadı çok umutsuzluğa sürüklenme.

Kusura bakma ama namaz ile savaş arasındaki bağı kuramadım.

Şöyle ki; namaz kılmayan gençliğin Allah'a inancı zayıf olur. İmanı az olan insandan da Allah için, milleti için savaşmasını bekleyemezsin. 'Ne işim var savaşta' diyip geri çekilirler.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
afedersinizde sakız beyinli yeni nesil ile bu savaşı kazanmamız olasılık dışı sokaklarda karı kıza bakan gördüğüne köpek gibi küfür eden ve saldıran okuldan ve eğitimden nefret eden nesil yani -_-

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bence bu çocuklar tarihin her diliminde mevcuttu. Sadece şimdilerde sayıları çoğaldı. Ama emin ol diğer kısım hala yoldan çıkmadı çok umutsuzluğa sürüklenme.

Şöyle ki; namaz kılmayan gençliğin Allah'a inancı zayıf olur. İmanı az olan insandan da Allah için, milleti için savaşmasını bekleyemezsin. 'Ne işim var savaşta' diyip geri çekilirler.
Tamam bu senin yorumun saygı duyuyorum. Bana göre ise Allah'a inancı zayıf olsa da bir kişinin savaşabilir. Hoş neden savaşıyorsa... Savaşlar olmasın.[DOUBLEPOST=1408011253,1408011145][/DOUBLEPOST]
afedersinizde sakız beyinli yeni nesil ile bu savaşı kazanmamız olasılık dışı sokaklarda karı kıza bakan gördüğüne köpek gibi küfür eden ve saldıran okuldan ve eğitimden nefret eden nesil yani -_-
Bence de zor. Ama yeni nesli düzeltmek bizim elimizde.