- En iyi cevaplar
- 4
Oha yakında !@# show o.O[DOUBLEPOST=1408001120,1408001058][/DOUBLEPOST]Neyse arkadaşlar ben Bombom oynayacağım azıcık kızı bekletmeyeyim B)Bilgisayarımla beni bıraksınlarda o yeter![]()
Soracak sorularınız varsa hemen sorun -__-
Oha yakında !@# show o.O[DOUBLEPOST=1408001120,1408001058][/DOUBLEPOST]Neyse arkadaşlar ben Bombom oynayacağım azıcık kızı bekletmeyeyim B)Bilgisayarımla beni bıraksınlarda o yeter![]()
Yine bekleriz.Oha yakında !@# show o.O[DOUBLEPOST=1408001120,1408001058][/DOUBLEPOST]Neyse arkadaşlar ben Bombom oynayacağım azıcık kızı bekletmeyeyim B)
Soracak sorularınız varsa hemen sorun -__-
![]()
Biz israile göre hareket etsek bize kalan tek şey bi ayran bi pilavTeknolojiler başka ülkelerden alıp toplama teknolojiler.İsrailin kat kat altındayız.İstedikleri an haritadan silebilirler bizi.Arkalarında amerika var.Bi tek Allah kısmı kaldı.Şimdi bana dinsiz diyeceksin ama savaşta allahın bir şey yapcağını sanmıyorum.Öyle olsa filistin vb. şu an kurtulmuştu değilmi ?.
Modem çocuğumuz olur felanBiz bize yeteriz diyorsun sanırım.![]()
Güç kablosu teyzemiz olur felanModem çocuğumuz olur felan![]()
Neyse konudan sapmayalım.Modem çocuğumuz olur felan![]()
Doğru söylüyorsun ama dışa bağımlı bir ülke olarak en azından şu an yapabilecek pek bir şey yok.Biz israile göre hareket etsek bize kalan tek şey bi ayran bi pilav
Yoruldukça teyzemizi g*****ze so****şuzGüç kablosu teyzemiz olur felan![]()
Ya bizide intiham ederse ? Tamam müslümanız ama hiçbirşey yapmadan allahtan beklentimiz olmamalı.Onca uçağımız vb var diyosun hepsi yurtdışından alma.Allah onları onla imtihan ediyor işte.
Ya bizide intiham ederse ? Tamam müslümanız ama hiçbirşey yapmadan allahtan beklentimiz olmamalı.Onca uçağımız vb var diyosun hepsi yurtdışından alma.
Bunun dışında neler yaptık ? Eğitime önem verdikmi ? Kuranda eğitim diyor allah.Ama ülkenin yaklaşık yüzde 53 gibi bir kısmı eğitimsiz,ağzı açlıktan kokuyor,yola köprüye tapıyor.
Bu konuda haklısın, asgeri ücret açlık sınırını zar zor karşılıyor.Ülke çalışmıyorki gül koksun. Asgari ücret desen üzerine atlıyacaklar.girişimcilik ruhu yok.
Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi
Kusura bakma ama namaz ile savaş arasındaki bağı kuramadım.bu nesille afedersinizde n*h kazanırız savaşı mesela gidin sokağa bi çocuk bulun deyin ki sigara içiyonmu evet der peki namaz kılıyonmu diye sorun daha küçüğüm der emin olun bu çocuklardan bizim mahallede bolca bulunuyor
bu nesille afedersinizde n*h kazanırız savaşı mesela gidin sokağa bi çocuk bulun deyin ki sigara içiyonmu evet der peki namaz kılıyonmu diye sorun daha küçüğüm der emin olun bu çocuklardan bizim mahallede bolca bulunuyor
Kusura bakma ama namaz ile savaş arasındaki bağı kuramadım.
Tamam bu senin yorumun saygı duyuyorum. Bana göre ise Allah'a inancı zayıf olsa da bir kişinin savaşabilir. Hoş neden savaşıyorsa... Savaşlar olmasın.[DOUBLEPOST=1408011253,1408011145][/DOUBLEPOST]Bence bu çocuklar tarihin her diliminde mevcuttu. Sadece şimdilerde sayıları çoğaldı. Ama emin ol diğer kısım hala yoldan çıkmadı çok umutsuzluğa sürüklenme.
Şöyle ki; namaz kılmayan gençliğin Allah'a inancı zayıf olur. İmanı az olan insandan da Allah için, milleti için savaşmasını bekleyemezsin. 'Ne işim var savaşta' diyip geri çekilirler.
Bence de zor. Ama yeni nesli düzeltmek bizim elimizde.afedersinizde sakız beyinli yeni nesil ile bu savaşı kazanmamız olasılık dışı sokaklarda karı kıza bakan gördüğüne köpek gibi küfür eden ve saldıran okuldan ve eğitimden nefret eden nesil yani![]()