Lozan Barış Antlaşması Bitiyor!

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
afedersinizde sakız beyinli yeni nesil ile bu savaşı kazanmamız olasılık dışı sokaklarda karı kıza bakan gördüğüne köpek gibi küfür eden ve saldıran okuldan ve eğitimden nefret eden nesil yani -_-

Eğitim sisteminin de çok iyi olduğunu düşünmüyorum hani. Osmanlı'da Resim yapmayan, müzik çalmayan çocuğun notunu kırıyoruz deseler gülerlerdi bence. Üstüne üstlük yetenek testi diye bir şeyi henüz sisteme eklemediler. İnşallah Nabi Avcı getirir, diğerlerinde pek hayır yoktu.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğitim sisteminin de çok iyi olduğunu düşünmüyorum hani. Osmanlı'da Resim yapmayan, müzik çalmayan çocuğun notunu kırıyoruz deseler gülerlerdi bence. Üstüne üstlük yetenek testi diye bir şeyi henüz sisteme eklemediler. İnşallah Nabi Avcı getirir, diğerlerinde pek hayır yoktu.
şimdi aklıma geldi dönem sounda resimden 4 arlmıştım diğer hepsi 5 di

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam bu senin yorumun saygı duyuyorum. Bana göre ise Allah'a inancı zayıf olsa da bir kişinin savaşabilir. Hoş neden savaşıyorsa... Savaşlar olmasın.

Eline silahı alıp elbette mermi sıkabilir. Ancak bir savaşta askerin canını hiçe sayarak düşmanın önüne atlaması başka, cepheden çıkmayarak korkak korkak diğerlerini beklemesi ayrı şey. 1.sini sadece imanlı genç yapabilir. Çünkü bilirki işin sonunda cennet var.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Eğitim sisteminin sürekli değişmesi de zarar veriyor bence. Avrupa'dan örnek alarak bir kaç değişlik yapıp temel kurmalıyız bence. Mesela öğleden sonra spor veya sanat üzerine eğitim verilmeli.[DOUBLEPOST=1408011665,1408011602][/DOUBLEPOST]

Eline silahı alıp elbette mermi sıkabilir. Ancak bir savaşta askerin canını hiçe sayarak düşmanın önüne atlaması başka, cepheden çıkmayarak korkak korkak diğerlerini beklemesi ayrı şey. 1.sini sadece imanlı genç yapabilir. Çünkü bilirki işin sonunda cennet var.
Bak bu konuda haklı olabilirsin. Ayrıca Vatan sevgisi olanda yapar.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Düşünmüyorum değil hany yurt dışına çıkıp bir hayat kurmayı, hatta çocuğuma bile kendim eğitim vermeyi (Kötü arkadaş engelini aşmak için <_<)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Antlaşmayı yeniden yapmaları için onları tehtid edelim. Yaşasın türk geçnliği ve kötülük ! Ve benden bir söz size (Bana ait looo):
Gençler hariç hiçbir topluluk (ve parti) bizi bu illetten kurtaramayacaktır. Vatan, gencin en kıymetli,genç'se vatanın en kıymetli hazinesidir. Kim bu hazineyi gencin elinden almaya çalışırsa büyük bir taarruz ile karşılaşacaktır. Emin olun ! Seçilen, o koltukta can verecektir !

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bize savaş açıcaklarını sanmam. Rusya, Çin, Kuzey Kore gibi tehditler varken neden bizimle uğraşsınlar ki ? Ayrıca NATO'dayız.. Kendi ülkelerindeki Türk nüfusunuda karşılarına almazlar heralde.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada biz teknoloji ve bilimle uğraşmazsak düşman bizimle çok uğraşır. Bkz: İsrail - Filistin
Filistinliler hep yattıkları için şimdi eziliyorlar. Ama İsrailliler hep teknoloji ve bilimle uğraştılar ve geliştiler. Daha dün İsrail yoktu..

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bize savaş açıcaklarını sanmam. Rusya, Çin, Kuzey Kore gibi tehditler varken neden bizimle uğraşsınlar ki ? Ayrıca NATO'dayız.. Kendi ülkelerindeki Türk nüfusunuda karşılarına almazlar heralde.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada biz teknoloji ve bilimle uğraşmazsak düşman bizimle çok uğraşır. Bkz: İsrail - Filistin
Filistinliler hep yattıkları için şimdi eziliyorlar. Ama İsrailliler hep teknoloji ve bilimle uğraştılar ve geliştiler. Daha dün İsrail yoktu..
teknoloji konusunda katılıyorum