Forumun hali ne olacak?

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle.

Creeperlar Üzgün ;(

Minecraft Türkiye forumları 2011 yılından beri sizlerin destekleri ile ayakta durmaktadır. Karşılığında sizden hiçbir şey talep etmediğimiz forumumuzda reklamları engellemeniz bizi oldukça üzdü. Tarayıcınızdaki reklam engelleyici programları devredışı bırakarak bize destek olabilirsiniz.

Okuyamayanlar için.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben "Creeperlar üzgün ;(" yazısını da engelledim :D Onun haricinde SDN nereden kazanıyor acaba? Adamlarda 1-2 reklam var ve hala işliyorlar. Bir de bu siteye bak reklam sayısı 8! Bildirim mesajlarını ve kutucuklarını saymıyorum...

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Yöneticiler forumu düzenlemek ve geliştirmek için vakitlerini öldürüyorlar. Ayrıca ödüllü yarışmalar vs bedava olmuyor doğal olarak. Zamanını bizim için öldüren bu insanlar için saygım sonsuz ve ben 4 tane banner, birkaç reklam için sakınca görmüyorum.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yöneticiler forumu düzenlemek ve geliştirmek için vakitlerini öldürüyorlar. Ayrıca ödüllü yarışmalar vs bedava olmuyor doğal olarak. Zamanını bizim için öldüren bu insanlar için saygım sonsuz ve ben 4 tane banner, birkaç reklam için sakınca görmüyorum.
Tam olarak 7 banner ve 2 nitrado content reklamı.
Yani bu fazladan 2MB demek (evet TAM olarak her sayfayı yükleyişte)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Tam olarak 7 banner ve 2 nitrado content reklamı.
Yani bu fazladan 2MB demek (evet TAM olarak her sayfayı yükleyişte)
Reklamların boyutu azaltılabilir. Bunun için konu açabilirsin. Bu arada benim yazdığımı yeniden bir oku istersen. Benim dikkat çekmek istediğim noktayı anlamamışsın.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklamların boyutu azaltılabilir. Bunun için konu açabilirsin. Bu arada benim yazdığımı yeniden bir oku istersen. Benim dikkat çekmek istediğim noktayı anlamamışsın.
Benim de dikkat çekmek istediğim noktayıda anlamamışsın bu sitenin yöneticilerinin tembel olduğundan bahsetmiyorum. Reklam boyutlarını eleştiriyorum eğer bunlar için para bulunması gerekliysede bunun için başka yollarda var.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle çok reklam var. Özellikle telefondan girince reklamlardan sayfa büyüyor , düzen bozuluyor oldukça kötü. Bir şey yapacaklarını sanmam. Bu kaar reklam var engelleniyor diye creeper şeyini koymuşlar. Forumum geçinmesi gerek elbette ama daha az reklamla da olabileceğini düşünüyorum. Olmadığından eminim öyle olsa kimse kolay kolay sürekli cebinden para vermez. Forum el değiştirmiş olurdu. Bu kadar reklama yuklenilmesinin amacı daha çok kâr değildir umarım.

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Eski forumu özledim ben. Gerçekten, eski forum ayrı bir iyiydi. 2012ler.. Of of, hiç reklam olmazdı ki, güzelce dolaşırdık, özel üyelik vardı o bağışa falan girerdi. Artık forumda eski hava olmadığından çok az giriyorum.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalde bu eskilerdenim ah ne güzel günlerdi gibi yorumları pek sevmem ama aklıma bir şey getirdin. Öneri olarak şunu sunmak istiyorum. Ücretli üyelik gold üyelik gibi örneğin bu kişiler direk reklamsız gezsin. Buradan gelecek parayla da normal üyelere gözüken reklamlar azaltılsın bu güzel fikir bunu düşünün.