Mount&Blade: Warband| Full Invasion Mod| Nazgul with Goat and Katana. It haven't a head.

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@zombiespaceman1[DOUBLEPOST=1408048171,1408048127][/DOUBLEPOST]
Allah belanı vermesin başlıkta yazıyor Full Invasion 2![DOUBLEPOST=1408048279][/DOUBLEPOST]Aslında Nazgul'a bunlar verilmiyor katanayı rastgele silah kutusundan aldım keçi önceki boss saldırısında keçi süvarilerinden aldım kafasız olmasını da sihrim yaptı ._.[DOUBLEPOST=1408048367][/DOUBLEPOST]@lSincapl

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel modu bir denicem de senin Mount&Blade orjinal mi? Server de oynuyorsun da cracklı server mı acaba ya da cracklı server var mı? (Yanlış anlaşılmasın Mount&Blade orjinal kullanıyorum yaşasın Türk yapımı oyunlar)

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel modu bir denicem de senin Mount&Blade orjinal mi? Server de oynuyorsun da cracklı server mı acaba ya da cracklı server var mı? (Yanlış anlaşılmasın Mount&Blade orjinal kullanıyorum yaşasın Türk yapımı oyunlar)
O Mount and Blade Warband ._.[DOUBLEPOST=1408048694,1408048645][/DOUBLEPOST]Ayrıca o oyunun koleksiyonu bende var sen hala Mount Blade Warbandım orijinal :p

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O Mount and Blade Warband ._.[DOUBLEPOST=1408048694,1408048645][/DOUBLEPOST]Ayrıca o oyunun koleksiyonu bende var sen hala Mount Blade Warbandım orijinal :p
Heh bana bunu söyle ha warband eklemişim sonuna ha eklememişim ne olucak warband sürümünden önceki sürümler zaten artık satın alınmıyor niye alınsınki M&B 2 çıkacakken

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heh bana bunu söyle ha warband eklemişim sonuna ha eklememişim ne olucak warband sürümünden önceki sürümler zaten artık satın alınmıyor niye alınsınki M&B 2 çıkacakken
Koleksiyon aldım ya belki bana otomatik gelir B) EDİT:Ayrıca o oyunun serisi derken With fire and sword ve normal Mount Blade bir de Warband'ın dlc'si

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Koleksiyon aldım ya belki bana otomatik gelir B) EDİT:Ayrıca o oyunun serisi derken With fire and sword ve normal Mount Blade bir de Warband'ın dlc'si
Hepsini biliyorum merak etme zaten konu warband ile ilgili o yüzden uzatıp warband yazmak istemedim ^_^^_^B)B)