Başlıkta her şeyi açıkladım. Minecraft ile alakası yok.Hangi mod bu![]()
Allah belanı vermesin başlıkta yazıyor Full Invasion 2![DOUBLEPOST=1408048279][/DOUBLEPOST]Aslında Nazgul'a bunlar verilmiyor katanayı rastgele silah kutusundan aldım keçi önceki boss saldırısında keçi süvarilerinden aldım kafasız olmasını da sihrim yaptı ._.[DOUBLEPOST=1408048367][/DOUBLEPOST]@lSincaplLOTR modu mu?
O Mount and Blade Warband ._.[DOUBLEPOST=1408048694,1408048645][/DOUBLEPOST]Ayrıca o oyunun koleksiyonu bende var sen hala Mount Blade Warbandım orijinalGüzel modu bir denicem de senin Mount&Blade orjinal mi? Server de oynuyorsun da cracklı server mı acaba ya da cracklı server var mı? (Yanlış anlaşılmasın Mount&Blade orjinal kullanıyorum yaşasın Türk yapımı oyunlar)
Heh bana bunu söyle ha warband eklemişim sonuna ha eklememişim ne olucak warband sürümünden önceki sürümler zaten artık satın alınmıyor niye alınsınki M&B 2 çıkacakkenO Mount and Blade Warband ._.[DOUBLEPOST=1408048694,1408048645][/DOUBLEPOST]Ayrıca o oyunun koleksiyonu bende var sen hala Mount Blade Warbandım orijinal![]()
Koleksiyon aldım ya belki bana otomatik gelir B) EDİT:Ayrıca o oyunun serisi derken With fire and sword ve normal Mount Blade bir de Warband'ın dlc'siHeh bana bunu söyle ha warband eklemişim sonuna ha eklememişim ne olucak warband sürümünden önceki sürümler zaten artık satın alınmıyor niye alınsınki M&B 2 çıkacakken
Hepsini biliyorum merak etme zaten konu warband ile ilgili o yüzden uzatıp warband yazmak istemedimKoleksiyon aldım ya belki bana otomatik gelir B) EDİT:Ayrıca o oyunun serisi derken With fire and sword ve normal Mount Blade bir de Warband'ın dlc'si