- En iyi cevaplar
- 0
Değişik bir bağımlılık yani bana göre.<3 (Foruma üye olmadan önce de biliyordum lapfox'u)
Biraz fazla gibi sanırım ama bağımlılık sonuçta.En Az 9 En fazla 62 Saat Boyunca Oyun Oynamak ... Can Alıcı Bir Bağımlılık
Değişik bir bağımlılık yani bana göre.<3 (Foruma üye olmadan önce de biliyordum lapfox'u)
Biraz fazla gibi sanırım ama bağımlılık sonuçta.En Az 9 En fazla 62 Saat Boyunca Oyun Oynamak ... Can Alıcı Bir Bağımlılık
Gözlerini kör edecek beyin hücrelerini öldürecek ve hayatının sonuna kadar acı cektirecek bir bağimlılık bknz (Sigara alkol tiner vb. cix şeyler)Değişik bir bağımlılık yani bana göre.
Biraz fazla gibi sanırım ama bağımlılık sonuçta.Hatta tam bir bağımlılık...
Oha yavaş.Gözlerini kör edecek beyin hücrelerini öldürecek ve hayatının sonuna kadar acı cektirecek bir bağimlılık bknz (Sigara alkol tiner vb. cix şeyler)
Araştır kardeş sende bak bir şey daha var radyasyon ve verdiği genetik bozzukluklarOha yavaş.
Haklısın ve bunları kullanan çok kişi var.Gözlerini kör edecek beyin hücrelerini öldürecek ve hayatının sonuna kadar acı cektirecek bir bağimlılık bknz (Sigara alkol tiner vb. cix şeyler)
Ülkereye karşı mı ? Anlamadım.Kore <3![]()
O kadar özel mi ?Burada söylersem olmaz
Süper cihazımdan tapatalk ile gönderdim
AnlamadinmiÜlkereye karşı mı ? Anlamadım.[DOUBLEPOST=1408210664,1408210629][/DOUBLEPOST]
O kadar özel mi ?![]()
Anlamamazlıktan geliyor da olabilirim.Anlamadinmi
Süper cihazımdan tapatalk ile gönderdim
Anlamamazlıktan geliyor da olabilirim.![]()
2 bağimlilim var biri lol biri memeler[DOUBLEPOST=1408229704,1408229554][/DOUBLEPOST]League of Legends defalarca sildim tekrar yükledim![]()
yolda seni görse travestiye bunun yüzündenmi kız oldun derdim evet derdi.İneğe anlarimda eşşeğe ne amerika aüü aüüü ASŞLDKASŞLDKSevet dedemin çiftliği var her haftasonu düzenli olarak eşekler için oraya gidiyorum. akşam olduğunda herkes uykuya daldığı sırada ben gizlice ahıra girip sevgililerimle buluşuyorum![]()
2. si güzelmiş .s2 bağimlilim var biri lol biri memeler[DOUBLEPOST=1408229704,1408229554][/DOUBLEPOST]
yolda seni görse travestiye bunun yüzündenmi kız oldun derdim evet derdi.İneğe anlarimda eşşeğe ne amerika aüü aüüü ASŞLDKASŞLDKSLSAKDAS