- En iyi cevaplar
- 0
Ahahaha evet aynen öyle pratik zeka.Birkaç kişi bir klip yapmış ve tanesi 5 tlden satmaya başlamışlar. Bir adam almış bir tane sonra klibi çoğaltıp 1 tlden satmaya başlamışTürkiye böyle bir yer
![]()
Ahahaha evet aynen öyle pratik zeka.Birkaç kişi bir klip yapmış ve tanesi 5 tlden satmaya başlamışlar. Bir adam almış bir tane sonra klibi çoğaltıp 1 tlden satmaya başlamışTürkiye böyle bir yer
![]()
Beleş b*k bile bulsam yerim diyenler varEmin ol olurdu. Bizim milletimiz bedava olsun da ne olursa olsun kafasında. Genelleme yaptım biliyorum ama geneli öyle.![]()
Ahaha aynen o kadarı da fazla. Zihin yapısı değişmeli.Beleş b*k bile bulsam yerim diyenler var![]()
Çok doğru söylüyorsun. Ama yavaş yavaş bunları aşacağımıza inanıyorum. Tabii kalanlarda olacak ama bir umut işte.Aslında bazı aileler oyuna para verilirmi filan demiyorlarda internetten satışa güvenmiyorlar(Ki öyle bir aliem olmadığı için mutluyum
) Onun dışında çoğunuzun bildiği Nerede beleş oraya yerleş felsefesi de var ki çoğu kişi hemen cracke atlıyor. Şahsen bende crack kullanıyorum. Onu da oyunu denemek için veya para biriktirene kadar oynamak için kullanıyorum. Onun dışında internetten satışa güvenmeyenler paybyme veya ininal kullanarak da alabilr. Başka ne bahaneleri var... Ha! Para yok bahanesi
Onu da hergün okul harçlığından bi 50 kuruş veya 1 tl bir köşeye atsınlar. Onlar birikir al sana 60TL
Başka bahane kalmadı galba
Tabi hala ben kırek oynucam siz s******z oyuna para mı verilir zaaaaaaaaaaasdasdffklsdj diyenler varsa tavsiyem modemlerini söküp çatı katından atmalarıdır
![]()
Orijinal alıyorsanız sorun yok.Eğer kartimda para yoksa korsan alırım yukleyincede orijinalini .
Alacaksan bırakma.Doğruyu söyleyeyim crackli oynadıkça moralim bozuluyor aslında Mojangın emeğini çalıyoruz hatta sırf bu yüzden pre alana kadar mcyi bırakmayı düşünüyorum![]()
İşte aranan düşünce tarzı keşke herkes böyle düşünse.Türkiye'de oyun sektörü yavaş yavaş gelişiyor. Tıpkı anime sektörü gibi. Ancak değişimi bir anda yaşamayıp, yavaş yavaş kabulleniyoruz. Açık açık söyleyeyim: Bende küçükken çok fazla crackli oyun oynadım. Ancak büyüdükçe fark ettim ki bu bir hırsızlık. Almanya'da bile torrent denen illete büyük miktarda ceza varken bizim millet tıkır tıkır torrent kullanıyor. Sırf bu ''hırsızlık'' olayı yüzünden crack ile kullandığım bütün oyunları sildim ve şu felsefeye uymaya başladım: Paran yoksa oynama.
Yani canım oynamak istese bile ya f2p ya da keylerini elde ettiğim oyunları oynuyorum. Aslında bunu herkesin anlaması lazım...
Ben inanıyorum. Yavaş yavaş olsa da mutlaka bu ülke de oyun sektörünün ne olduğunu ve aslında ne olmadığını anlayacak.İşte aranan düşünce tarzı keşke herkes böyle düşünse.
Olacak ama yavaş yavaş. Olsun hiç olmamasından iyidir.Ben inanıyorum. Yavaş yavaş olsa da mutlaka bu ülke de oyun sektörünün ne olduğunu ve aslında ne olmadığını anlayacak.
Beklemelisin o zaman dostum, ama en iyisini yapıyorsun.Ben 16 yaşıma girdim ama malum.Annem ve babam ininal kart için halen küçük olduğumu söylüyor.2 sene daha bekle diyorlar.Yani illaha 18 yaşımda alacaklar.Ben anneme ve babama yaş sınırı yok ininal kartların diyorum.Ama olsun diyorlar.Ben hatim ettiğimde (Kuran ı bitirmek) Annem bana kredi kartını verdi ve içinde 20 TL vardı.Teşekkür ettim.Sonra çok sevdiğim oyun vardı.Adı Assassin's Creed di bende oyunu satın aldım.Oyun 0 kasmada oynuyordum.