Merhabalar,Tanışalım mı ? :)

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen Mortal Kombat X çıkıyormuş Sub Zero ve Scorpion çok daha havalı olmuş ve yeni karakterler eklenmiş.Kesin oynamak istediğim oyunlardan biri.Bir de 2015'de SOMA adlı korku oyunu çıkacakmış.Vakit bulursam onu da oynamak isterim :)
Soma diyince... bide aşiri ecchi içeren high school dxd önerrim :=) bide love hunt

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben mehmet 16 yaşındayım FRP RPG FPS severim anime izlemem ama yabancı dizi izlerim su an hic bir oyun oynamiyorum bilgisayarım arızalı

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben de Sincabım işte ağaç kavuğunda yaşarım fındık yerim arada evlere girerim milleti deli ederim çok da meşhurum Google Sincap yaz boy boy kare kare fotograflarım çıkar

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben mehmet 16 yaşındayım FRP RPG FPS severim anime izlemem ama yabancı dizi izlerim su an hic bir oyun oynamiyorum bilgisayarım arızalı
Tanıştığıma memnun oldum :)
Ben de Sincabım işte ağaç kavuğunda yaşarım fındık yerim arada evlere girerim milleti deli ederim çok da meşhurum Google Sincap yaz boy boy kare kare fotograflarım çıkar
Ahahahahah geçen gün bir sincap gördüm yoksa o sen miydin ? Artık fındığımı yemeye gelirsin yani B)

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Biraz geç mi kaldım ne? :D Neyse ben Bestia adımı vermek istemiyorum çünkü bazı abiler kendilerini james bond sanıyorlar sonra da karşıma çıkıp ben senin adını biliyorum fotoğrafını gördüm artık suç günlerin sona erdi tarzında çocukça işler yapıyorlar. :lol:
Ben kimim? Ben bu konu da bazı arkadaşların nickinin altında ki havalı gözüken ''Harem'' grubunun kurucusuyum. B)
Eğer ilgilenirsen grupta ilgini çekecek paylaşımlar da var hany :)
@lider12
ile knk gibiyizdir,@djyee ile zaten knksınız dersin :p

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz geç mi kaldım ne? :D Neyse ben Bestia adımı vermek istemiyorum çünkü bazı abiler kendilerini james bond sanıyorlar sonra da karşıma çıkıp ben senin adını biliyorum fotoğrafını gördüm artık suç günlerin sona erdi tarzında çocukça işler yapıyorlar. :lol:
Ben kimim? Ben bu konu da bazı arkadaşların nickinin altında ki havalı gözüken ''Harem'' grubunun kurucusuyum. B)
Eğer ilgilenirsen grupta ilgini çekecek paylaşımlar da var hany :)
@lider12
ile knk gibiyizdir,@djyee ile zaten knksınız dersin :p
Hoşbulduk :)
Gruba seve seve katılırım fakat aşırı cinsellik yok dimi ? Hani sevgilime ayıp olmasın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin ezana saygin olmadiğini namaz kılmadığını ve azicik bira aldiğini tüm dünyaya duyur.Ben müslüman değisin dedim diye ban yiyim.Kusura bakma ama yemem.Yılların emeği var bende
Bundan Sanane ? Bir yerlerinmi rahatsız oluyo sanane milletten ? Bende içiyorum bira değil tekila içiyorum cin içiyorum bir şey diyebilirmisin ? Dur ben cevaplıyım ''HAYIR!''[DOUBLEPOST=1408239992,1408235912][/DOUBLEPOST]Merhaba adım Eren, 2014 Avrupa Şampiyonası 1.cisiyim. Reflekslerim kuvvetlidir. Yaşım 15. Tekmelerim çok seri ve etkilidir. Minecraft oynamayı severim hatta bayılırım. Açlık Oyunları Hayranıyım seriyi 2 kez bitirdim. Disney Channel'ı izlemeye bayılırım :). Bulgaristan Göçmeniyiz. Kocaeli/İzmit'te oturuyorum. birçok normal dışı olay yaşadım. Bunlara ek olarak öpüşmeyi çok severim :* :*

Buda tipim :) İşin ilginç kısmı sevgilim DÜnya 3. sü ben ben Avrupa 1.cisiyim bazen beni döver diye korkuyorum :D

Not: Tipimle dalga geçicek kadar iyi değilsin. (Kardeş üstüne alınma genelleme yapıyorum)

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bundan Sanane ? Bir yerlerinmi rahatsız oluyo sanane milletten ? Bende içiyorum bira değil tekila içiyorum cin içiyorum bir şey diyebilirmisin ? Dur ben cevaplıyım ''HAYIR!''[DOUBLEPOST=1408239992,1408235912][/DOUBLEPOST]Merhaba adım Eren, 2014 Avrupa Şampiyonası 1.cisiyim. Reflekslerim kuvvetlidir. Yaşım 15. Tekmelerim çok seri ve etkilidir. Minecraft oynamayı severim hatta bayılırım. Açlık Oyunları Hayranıyım seriyi 2 kez bitirdim. Disney Channel'ı izlemeye bayılırım :). Bulgaristan Göçmeniyiz. Kocaeli/İzmit'te oturuyorum. birçok normal dışı olay yaşadım. Bunlara ek olarak öpüşmeyi çok severim :* :*

Buda tipim :) İşin ilginç kısmı sevgilim DÜnya 3. sü ben ben Avrupa 1.cisiyim bazen beni döver diye korkuyorum :D

Not: Tipimle dalga geçicek kadar iyi değilsin. (Kardeş üstüne alınma genelleme yapıyorum)
Bende minecraft oynamayı çok severim disney channel izlemeye bayılırım Bulgaristan Göçmeniyiz Kocaeli/İzmitte oruruyoruz :o

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

günah onun kardeş benim değil uyariyorum

_Gibbone_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Adaşız :)
İlk olarak tebrik etmek istiyorum cidden bayağı başarılıymışsın :) Bende Açlık Oyunlarını çok severim özellikle 2.sini.Bende küçükken normal dışı birçok olay yaşıyordum ama artık kafama takmıyorum.Halüsinasyon dur diye.Ayrıca neden tipinle dalga geçiyim ki ? Ben o kadar adi bir insan değilim.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hoşbulduk :)
Gruba seve seve katılırım fakat aşırı cinsellik yok dimi ? Hani sevgilime ayıp olmasın.
Aşırı cinsellik zaten grupta yasak :lol: baktıysan grubun anasayfasına görürsün zaten +13 olduğunu yani +18'lik paylaşımlar grupta yasak.