Minecraft premium mobilden alınıyo mu ? Ve inial kart nedir ?

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Facebook daki sayfalarından sordum 12 yaş ve üstü kullanabilir dediler yani kullanabilirsin 12 yaşında iken ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim facebooktan ininal sayfasından mesaj atıp sor bir süre sonra mesaj gelir bir gün sonra felan ama geliyor.

OgiArslan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kartını migros veya ptt den alabilirsin ama benim önerim migrostan almandır kardeşim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
o kart ile minecraft alındığını ispatlayan bir şey var ise anlatın veya bir link-video atın
Aklınıza nasıl böyle bir olasılık geldi bilmiyorum lakin bazı şeyleri fazla kurcalamamanız hem sizin hem bizim için daha iyi olacaktır. Oyunu alırken paranız karttan sistem tarafından otomatik olarak çekilir, kısacası paranızı Mojang çekmez, MasterCard çekip Mojanga verir. MasterCard'ın çekmeme gibi bir ihtimali olmadığını tahminimce biliyorsunuzdur.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklınıza nasıl böyle bir olasılık geldi bilmiyorum lakin bazı şeyleri fazla kurcalamamanız hem sizin hem bizim için daha iyi olacaktır. Oyunu alırken paranız karttan sistem tarafından otomatik olarak çekilir, kısacası paranızı Mojang çekmez, MasterCard çekip Mojanga verir. MasterCard'ın çekmeme gibi bir ihtimali olmadığını tahminimce biliyorsunuzdur.
Peki birde bir kuzenim var oda duymuş 10 yaşında daha diyo ki bende alıcam birihtircem alcam bende bende diyo sizce alır mı ?