- En iyi cevaplar
- 0
Hayır. Fake hesap olup olmadığını kontrol ediyorlargerçek olanını yazacam da napıcak adresi onu soruyom eve fln mı getircek
Hayır. Fake hesap olup olmadığını kontrol ediyorlargerçek olanını yazacam da napıcak adresi onu soruyom eve fln mı getircek
hiç bilmiyorum söylemediniz ki krdş.Camon31 sen kartını nerden alıcaksın krdş.
tel numarasını verirsem ikide bir ararlar mıHayır. Fake hesap olup olmadığını kontrol ediyorlar![]()
Hayır sadece doğrulama kodu için o .hiç bilmiyorum söylemediniz ki krdş.[DOUBLEPOST=1408228838,1408228803][/DOUBLEPOST]
tel numarasını verirsem ikide bir ararlar mı
PTT'den alınıyormus ama PTT bir yermiydi makinemiydi unuttumHayır sadece doğrulama kodu için o .
Yer. Postane diyoruz kısacaPTT'den alınıyormus ama PTT bir yermiydi makinemiydi unuttum![]()
Migrostan almayı düşünüyom. ancak yeni pc ye de para biriktiriyom alsammı yoksa pc aldıktan sonramı alsmYer. Postane diyoruz kısaca![]()
30 TL ye kıy bir şey olmaz...Migrostan almayı düşünüyom. ancak yeni pc ye de para biriktiriyom alsammı yoksa pc aldıktan sonramı alsm
Alırız sorun değilde ya alamazsam ya kabul etmez ise para gitti 60 tl çünkü para koyunca geri alınmıyor.Kartını migros veya ptt den alabilirsin ama benim önerim migrostan almandır kardeşim.
Kabul etmemesi gibi bir şey mümkün değil.Alırız sorun değilde ya alamazsam ya kabul etmez ise para gitti 60 tl çünkü para koyunca geri alınmıyor.
o kart ile minecraft alındığını ispatlayan bir şey var ise anlatın veya bir link-video atınKabul etmemesi gibi bir şey mümkün değil.
Aklınıza nasıl böyle bir olasılık geldi bilmiyorum lakin bazı şeyleri fazla kurcalamamanız hem sizin hem bizim için daha iyi olacaktır. Oyunu alırken paranız karttan sistem tarafından otomatik olarak çekilir, kısacası paranızı Mojang çekmez, MasterCard çekip Mojanga verir. MasterCard'ın çekmeme gibi bir ihtimali olmadığını tahminimce biliyorsunuzdur.o kart ile minecraft alındığını ispatlayan bir şey var ise anlatın veya bir link-video atın
Peki birde bir kuzenim var oda duymuş 10 yaşında daha diyo ki bende alıcam birihtircem alcam bende bende diyo sizce alır mı ?Aklınıza nasıl böyle bir olasılık geldi bilmiyorum lakin bazı şeyleri fazla kurcalamamanız hem sizin hem bizim için daha iyi olacaktır. Oyunu alırken paranız karttan sistem tarafından otomatik olarak çekilir, kısacası paranızı Mojang çekmez, MasterCard çekip Mojanga verir. MasterCard'ın çekmeme gibi bir ihtimali olmadığını tahminimce biliyorsunuzdur.