_Iskefiyeli_
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Dedektif aşkım <3![]()
Sincabı deşifre ettim sizin için buyrun .3
Dedektif aşkım <3![]()
Hayır nien no bien Het لا أنا لا!![]()
Arkadaşların zombi sincap mı ?Hayır nien no bien Het لا أنا لا!
Eğer bizim ağaç kavuğundakiler öğrenirse beni öldürürüler şu an kıtlıktayız ve ben onlardan habersiz yemek yedim bunu nasıl çektin seni lanet olası lanet![]()
Nooluyo lan aşkım maşkımDedektif aşkım <3
Normal sincapalar zombi arkadaşlarım başkaArkadaşların zombi sincap mı ?
Öyle böyle değil bu güzel huri kızı yaaHayır nien no bien Het لا أنا لا!
Eğer bizim ağaç kavuğundakiler öğrenirse beni öldürürüler şu an kıtlıktayız ve ben onlardan habersiz yemek yedim bunu nasıl çektin seni lanet olası lanet![]()
Yenge niye öyle şeyler diyorsun BestiaÖyle böyle değil bu güzel huri kızı yaabu arada isim vermeyelim.
Fotoğraflarından kendi mi alamıyorum o derece harika ötesi ya.![]()
Normal sincapalar zombi arkadaşlarım başka
Çok fındıklar için işte bu yüzden zombilerle müttefikizbu normal olanlara ver![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bunları siz yiyin
Fındık yetiştiriyoruz bizÇok fındıklar için işte bu yüzden zombilerle müttefikiz
Bizde ufaktan insanları esir almaya başladık beyinleri taze tutmaya çalışıyoruzFındık yetiştiriyoruz biz
Beni de esir alın. Kanınızı içeyim karnım acıktıBizde ufaktan insanları esir almaya başladık beyinleri taze tutmaya çalışıyoruz![]()
senin annen mi zombiydi baban mı[DOUBLEPOST=1408358783,1408358743][/DOUBLEPOST]Bizde ufaktan insanları esir almaya başladık beyinleri taze tutmaya çalışıyoruz![]()
beyin yiyoruz . Biz onlara fındık veriyoruz onlarda beyinBeni de esir alın. Kanınızı içeyim karnım acıktı![]()
Bizimkiler sonradan zombi ben anne karnındayken zombi olmuşlar ben de yarı sincap yarı zombiyim ama daha çok fındık seviyom insan eti ekşi geliyor banasenin annen mi zombiydi baban mı[DOUBLEPOST=1408358783,1408358743][/DOUBLEPOST]
beyin yiyoruz . Biz onlara fındık veriyoruz onlarda beyin