Minecraft Nedir, Türkiye'de Ne Hale Gelmiştir? (Türkiye'de Minecraft - Bölüm 1)

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Lapissiz factionda bilmiyorsanız yani diyecek bir şey bulamıyorum. Siz gidin yabancı factionlara bkın sonra gelip lapisliyse fact lapissizse surv diyin
Yani burası Türkiye biliyoruz da işte lapis türkiyenin mc serverlerinde gelişememesinin sorunu :)[/QUOT
misal: bi sunucu açtım playeri geldi 10 15 kişi bunlara sordum lapis olsunmu olmasınmı 1 kışı olmasın kalanı olsun dedi bunmu kastedion

not: tarafım var kimse bilmicek İnat la muhahahha

Son düzenleme:

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
misal: bi sunucu açtım playeri geldi 10 15 kişi bunlara sordum lapis olsunmu olmasınmı 1 kışı olmasın kalanı olsun dedi bunmu kastedion

not: tarafsızım
Bence En iyi lapisli sunucular neden bn önceden lapissiz sunucu açtım açık olan player sayısı 0/0 sonra lapisli sunucu açtım günde reklam yapmadan sw doldu ne iş? ?

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 lapis kavramını dahada dile getirebilir enchanmenttada kullanılacak artık ama belki bilemem belkide getirmez.

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bugun: denedim gordum sunucumda 30 kişi mi ne vardi 5 i yetkili kaldı 25 anti-lapiscimiziniz lapiscimi diye sordum 3 kisi anti-lapis dedi ada koca forumda Lapis <3 tarzı 1 grup görmedim lapisi 0 ladım 1 nedenden deneme için isyan cıktı demekki lapis 1. lapis olmadımı isler yatar. ve ayrıca lapis olmayan sunucuda vip alıyor p4 ü kral oluyor. buda anti-lapis kavramının gereksiz olduğunu açıkladı bence

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bugun: denedim gordum sunucumda 30 kişi mi ne vardi 5 i yetkili kaldı 25 anti-lapiscimiziniz lapiscimi diye sordum 3 kisi anti-lapis dedi ada koca forumda Lapis <3 tarzı 1 grup görmedim lapisi 0 ladım 1 nedenden deneme için isyan cıktı demekki lapis 1. lapis olmadımı isler yatar. ve ayrıca lapis olmayan sunucuda vip alıyor p4 ü kral oluyor. buda anti-lapis kavramının gereksiz olduğunu açıkladı bence
Abi yapacağın şey su bitane server accan 1tane spawn yapcan sadece görüntü amaçlı yer bide bi svde gördüm yeni oyuncu koruması diye 2 saatliğine ölümsüz oluyosun pvpde dalamıyolar yapcan bi tane ondan bitti başka hiç bişi olmayacak hızlı kolay survival

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Abi yapacağın şey su bitane server accan 1tane spawn yapcan sadece görüntü amaçlı yer bide bi svde gördüm yeni oyuncu koruması diye 2 saatliğine ölümsüz oluyosun pvpde dalamıyolar yapcan bi tane ondan bitti başka hiç bişi olmayacak hızlı kolay survival
hangi server kardas ben kurucuyum :S

ShadowArrow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yeni updatte lapis sayesinde enchant basıyoz inşallah aşırı kolay olduğu için vazgeçerler...